4 хитри употреби на любимия ви поостарял парфюм

Ето какво можете да правите със старите парфюми

4 хитри употреби на любимия ви поостарял парфюм

Вероятно много от вас имат парфюм, който харесват, но вече е стоял прекалено дълго и е започнал да губи първоначалните си свойства. Или пък имате парфюми, които са ви омръзнали, или вече не използвате толкова често. Какво може да направите с тези аромати?

Ще бъде истинско разхищение, ако ги изхвърлите в кофата за боклук. Предлагаме ви да видите няколко начина за използването на старите парфюми. Любимите ви аромати могат да влязат в неочаквана употреба!

1. Освежете матрака си
Всичко, което трябва да направите, е да напръскате с парфюм матрака, преди да сложите чистите си и свежи чаршафи. Ароматът ще се прокрадва през завивките, но ще бъде дискретен - точно това, от което се нуждаете за добър сън.

2. Ароматизирайте завесите
Напръскайте завесите си с парфюм и ще почувствате невероятния ефект, когато отворите прозореца и към стаята ви се понесе приятният аромат. Вятърът ще изпълни стаята с уханието на любимия ви парфюм.

3. Освежете чантата си
Напръскайте с парфюм носна кърпа или малко парче плат, сгънете го няколко пъти и го поставете на дъното на чантата си. Всеки път, когато посегнете, за да извадите телефона или ключовете си, ще усещате приятния аромат.

4. Бъдете романтични
Едно време любовните писма между двама души са били обилно напоявани с любимите им аромати, за да си напомнят един за друг, докато четат написаното. Сега си имаме телефони и социални мрежи за тази работа, но нищо не пречи да оставите някоя и друга ароматизирана любовна бележка на любимия човек.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay