Блестящ поглед в празничната нощ

Партитата обичат брокатения грим

Блестящ поглед в празничната нощ

Всяка нова година посрещаме по сходен начин -  веселим се, хапваме и пийваме. Празникът е чудесен повод да се отпуснем, но и да се облечем и гримираме по онзи провокативен начин, за който обикновените събития не ни дават повод.

Том Форд ни сподели, че гримът е най-важният аксесоар, а ние определено му се доверяваме. Затова тази вечер ще блестим, а първата искра ще се възпламени от погледите ни.

Нека се запознаем с брокатения макиаж и тънкостите в неговото нанасяне.

Преди да нанесете блестящите сенки, матирайте добре кожата си с подходящ фон дьо тен или пудра.

След това нанесете кремообразни сенки, като започнете от частта, близо до миглите и стигнете до веждите. Те ще помогнат на блестящия грим да се задържи по-дълго върху клепачите ви.

Следващата стъпка е нанасянето на нов цвят сенки, който е по ваш избор, в зависимост от тоалета, който носите.

Идва ред и на брокатените частици. Този тип сенки се нанасят най-добре с пръст, така че не се колебайте да опитате. Ако разполагате с брокатен молив, "рисуването" ще ви бъде много по-лесно.

Когато сте готови, сложете няколко пласта от любимата си спирала, за да постигнете още по-драматичен поглед. Малък трик за траен макиаж е да затворите очите си и много внимателно и отдалеч да ги напръскате с лак за коса. Той ще фиксира грима за дълги парти часове.

Заложите ли на подобна визия, не прекалявайте с цветовете върху устните и кожата си, както и с аксесоарите. Блестящите частици са достатъчно забележими и със сигурност не се нуждаят от допълнително подчертаване.

Весело посрещане на новата година!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay