Винтидж предложения зад паравана

Параван от едно време

Преобличането става зад преграда, облепена с плат на огромни бледи рози. Това - едно време. Когато първите модни къщи в Англия отдавна са възникнали, а жените в България се интересуват повече от състоянието на престилката си. И на комбинизона – също.

 

В студената къща на баба ми имаше параван, върху който трупах обличаните дрехи. Не го използвах по предназначение, но ми носеше усещане за романтиката на миналото. После гледах и нейни снимки. Модна икона през 1960-та. Огромни очила, разкроени поли, вталени ризи и стил. Ах, колко много стил имаше в тази жена!

 

Днешният пазар на дрехи предлага огромно разнообразие от качествени и не толкова неща. Артикулите заливат потребителя като триметрова вълна – малък остров. А времето все не стига, дори за повърхностна обиколка по магазините. Камо ли – за качествен подбор.

 

Открихме обаче един съвременен параван, зад който да се преоблечем виртуално. После изборът ни ще достигне превъплъщение от плат или друга материя, дрехите ни пък ще носят духа на отминало време. Само в онлай-бутика par-a-van.com

 

Там може да прекарате поне два часа в ахкане. Има както дизайнерски дрехи, така и second hand предложения, открояващи се със своя стил и подбор. Изключителна чанта за 10 лева, спираща дъха пола за 20... А предложенията във винтидж секцията до едно са must have.

 

Всички аксесоари и дрехи са представени в комбинация с други селектирани налични продукти. А някои от участващите вещи в "Shop by look” секцията са претърпели известна доза редизайн.

 

ParAvan приютява обувки, колани, рокли, панталони, които са се озовали в нечий гардероб вследствие на вдъхновение. Но така и не са намерили своето място в реалността на носените неща.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay