Впечатляващ модел, а само на 10

На прага между невинното детство и света на възрастните

Неписано правило е моделите да навлизат в света на модата от ранна детска възраст. Но е спорно дали е нормално тази възраст да е едва 10 години.

Вярно, Thylane Lena-Rose Blondeau е невероятно красива и притежава изумително за възрастта си портфолио. Но пък е родена през не толкова далечната 2001 година. За крехките си 10 години тя е не просто сладка и очарователна - тя си е направо блестяща. Нещо, което няма как да е нетипично за една французойка. Можем само да си представим какво я очаква в следващите десет години...

Blondeau вече има огромен брой фотосесии. На някои снимки е твърде провокативна, носеща дрехи и аксесоари, подходящи за поне три пъти по-големи от нея дами. Но повечето фотографии са нормални и напълно подходящи за възрастта й. Което не пречи моралния въпрос да стои понякога преди този за успешните й изяви пред обектива.

Малката красавица вече се радва и на голям брой последователи в интернет. На нея е посветен блог с леко стряскащото име "Fuck Yeah Thylane Blondeau". Има си и фен-страница във facebook, както и обезпокоителен брой монтажни клипчета в YouTube.

Независимо дали вече възприемаме Blondeau като модел, тя със сигурност обещава дълги години да се задържи в света на модата. С нетърпение очакваме да проследим развитието й, защото това момиче определено има какво да даде на модната индустрия.

22 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay