Есмералда e богиня на пролетта

Или поне на задаващата се пролет, според D&G

Цветове, цветове и пак цветове. Златисто, ярко червено и наситено синьо. Бежово, жълто, зелено. И розово. И още, и още. Мотивите са еклектични, флорални и всякакви. Подрънкват златни монети.

D&G смело са съчетали всичко това в колекцията си пролет/лято '12. Резултатът – аксесоари и дрехи, чиято пищност малко ни притеснява, но същевременно ни оставя без дъх. Предизвикаха ме да се замисля, но накрая реших. Красиви са, интересни са, дори и самата аз да не ги облека, ще ми донесат настроение, ако ги срещна по улицата. 

Цялата тази пъстрота, заедно със самите детайли, няма как да не предизвика асоциация с Есмералда, Касандра и тяхната ромска естетика. Въпреки че напоследък са модерни по-андрогенните линии, пролетните новини от D&G идват с подчертана женственост, особено подходяща за сезона на цветовете и птиците. По всичко личи, че самите дами ще се преобразят в красиви цветя. Насред сивия град, или още по-добре – на морето. Вижте колекцията в нашата галерия!

Есмералда e богиня на пролетта Есмералда e богиня на пролеттаОсвен роклите с разнообразни кройки и дължини, шортите и леките горнища, цветната колекция предлага и също толкова свежи аксесоари към тях. Пъстри дамски чанти, в които да носим цялото си добро настроение. Шапките са широкополи и ексцентрични, златните монети - основен герой на сцената на бижутата.

Особено интересен е пролетно-летния флирт между шалове и сандали, режисиран от дизайнерите на D&G. Преобладават обувките на висока платформа, формата им няма кой знае какви отличителни белези, но пък завързващите се цветни платове със сигурност ще привлекат вниманието към смелите дамски крака. 

Забравете апокалипсиса и се пригответе за страстни весели танци през 2012!

25 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.12.2013|19:02
Много ми харесаха всички тези свежи и красиви цветове и флорални мотиви, излъчват топлота
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay