Златни елементи в празничните гримове

Водещите марки представиха своите коледни продукти - до един със златен акцент

Тази зима гримьорите залагат на плътна очна линя, устни и нокти в тъмно бордо и много, много блясък. Главен герой е златото, при това в пълната си гама - от бяло, през розово, до старо и ръждиво.

Сред най-смелите са Clarins, чийто топ продукт тази зима е четворна палитра сенки за очи, включваща ослепителен златен цвят, който при нанасяне придава на погледа 24-каратова дълбочина. Друга красота, която марката предлага, е озаряваща палитра за лице. Разбира се, отново със златни елементи. Колекцията носи името Odyssey.

Guerlain не остават по-назад, демонстрирайки бляскава класа с калиграфска палитра, която предлага всичко нужно за перфектен грим. И то на едно място. По-блестяща е и лимитираната версия на класическите за марката "Метеорити". Върхът на сладоледа е златната пудра с парфюмен аромат Liu, подходяща както за лице, така и за коса и тяло.

Burberry акцентират върху четворните палитри сенки за очи в празничната си колекция, наречена Vintage Gold.

По-обрана откъм блясък, но пък изключително стилна, е празничната колекция на Chanel. Марката залага на тъмни устни и нокти, очи и скули в розови нюанси и естествен тен.

На другия полюс са Dior, според които животът е бал. Ярки и дори дарк нокти, устни и скули, както и бляскав поглед, са запазената марка на колекцията им Grand Bal.

Класиците при сенките за очи Urban Decay отново са наопаки и изненадват с нова версия на легендарната си палитра Naked, която за първи път включва матови нюанси - идеален вариант за дамите, които търсят дискретност в ежедневния грим.

Artdeco продължават сътрудничеството си с дарк кралицата Дита фон Тийз. Коледната им колекция Golden Vintage е изцяло издържана в стилни и масивни златни опаковки. Освен класическото червено червило и черна спирала, на фокус са и блестящи сенки, озаряваща пудра и руж, естествено със златни отблясъци.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 19.12.2012|10:32
На дамите с кафяви очи много добре им стои златист грим.
6
Не е посочен 12.12.2012|08:44
Използвам подобни продукти но никога не прекалявам с тях защото и силно нанесен грим или червило понякога изглеждат грозновато.
5
Не е посочен 10.12.2012|19:49
При по официални случаи може да се приложи златист грим.
4
Не е посочен 10.12.2012|18:14
На мен не ми отива златист грим но все нещо ще измислим по въпроса избор се намира.
3
Не е посочен 10.12.2012|14:03
златно и сребърно - модерни всяка година по празниците.
2
Не е посочен 10.12.2012|13:44
Аз мисля, че трябва да се съобразим с това на кой какво му отива. Златистото на светла жена няма да стои много добре.
1
Не е посочен 10.12.2012|12:54
Една изключително празнична визия е това за мен в съчетание на блестящата прическа,златен акцент в тоалета и грима или маникюра.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay