Какво казва формата на устните ви за вас?

Учените разкриват какво издава формата на устните

Какво казва формата на устните ви за вас?
pixabay

Учените смятат, че трябва да се обърне внимание на устните, ако се правят опити за анализиране на определен човек. Ние изразяваме нашите мисли устно и по този начин можем да разкрием нещо за характера и психологическите ни особености.

Нека погледнем по-отблизо формата на устните на хората и да проверим колко точно тя отразява личностните черти на индивида.

Големи, плътни устни

Хората с такива устни са създадени, за да се грижат за някого. Ако устните ви са такива, вероятно прекарвате много време в хранене на бездомни животни и прибиране на животни вкъщи. Имате вроден и силен майчински инстинкт. Във стресови ситуации първо мислите за другите.

Горната устна е по-голяма от долната

Хората, които имат такива устните са "драма куийн". Те са емоционални, харизматични и обичат да привличат вниманието към себе си. Те просто обичат да са център на вниманието.

Долната устна е по-голяма от горната

Бъдете честни: просто не сте родени, за да работите в офис. Вие не можете да стоите на едно място, когато има толкова интересни неща. Хората с такива устни знаят как да се забавляват. Те обичат да срещат нови хора, да откриват нови места и т.н.

Обикновени устни

Тези хора са балансирани и имат здрав разум. Те са способни да слушат хората. Приемат критиките и чуждото мнение леко. Те обичат да се смеят и да се шегуват. 

Тънки устни

Хората с тънки устни често са самотници. Също така са самоуверени и могат да се справят с всеки проблем. Тези хора нямат нужда от компания. Можете бързо да намерите общ език с тях.

Остър ъгъл на горната устна

Този тип хора са творци до върховете на пръстите си. Често са талантливи художници или музиканти. Винаги знаят какво се случва и поддържат връзка с всички. Те са общителни и винаги постигат добри резултати.

Заоблена горна устна

Ако имате такива устни, вие сте състрадателни, чувствителни и мили. Лесно се разтройвате и винаги искате да помогнете на другите. Тези хора правят света по-хубаво място.

Малки, обемни устни

Жените с такива устни са кокетни и палави. Техният основен приоритет в живота е те да се чувстват комфортно. На пръв поглед изглеждат егоистични, но това не е така. Те никога не поставят своите интереси пред тези на другите.

Изключително тънка горна устна

Хората с такива устни притежават несравними лидерски качества. Те са способни да убеждават околните. Техният успех е гарантиран, без значение какво става. Въпреки това трудно изграждат романтични връзки.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Между блондинки: – Вече съм майка! – Момиче или момче? – Момиче е. – Как се казва? – Кръстена е на двете си баби! - Мара и Тонка! - Маратонка...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В мълчанието истински говори човек - че говори със себе си най-вече за ония неща, що му лежат на...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Колко време имахте връзка с партньора си, преди да сключите брак?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница