Как да направим тънките вежди по-плътни и подчертани?

Само с няколко лесни трика

Как да направим тънките вежди по-плътни и подчертани?

Ерата на тънките вежди отдавна приключи. От известно време насам по-дебелите и плътни вежди са предпочитаният вариант от дамите. Това определено е страхотен и по-мързелив вариант за поддържане на веждите в безупречен вид. Но какво да правят жените, които по природа са с тънки вежди?

Те могат да използват няколко хитри трика, с които да превърнат дефекта в ефект. Те са скрити в съветите на няколко професионални гримьори пред сайта SheKnows. Според американката Пати Бел например, нищо не състарява една жена повече от тънките вежди. Тук на помощ идва гримът!

1. Правилната форма
Пати предлага един лесен трик, който започва с изрисуване на веждите с молив. Нанесете една линия точно под веждата и друга - над нея, за да удебелите веждите. Постарайте се да създадете естествена на вид арка, която да следва линията на веждата и да бъде разположена симетрично над ириса.

Как да направим тънките вежди по-плътни и подчертани?

След това използвайте молива за вежди, за да запълните очертаното пространство. Внимавате при избора на молив - той трябва да се доближава максимално до цвета на веждите ви!

Накрая слейте изрисуваната част с веждата с помощта на четчица. Осигурете дълготраен ефект и задържане на молива върху околоочното пространство с помощта на гел или пудра за вежди.

Как да направим тънките вежди по-плътни и подчертани?

2. Правилните инструменти
Според гримьора Дейвид Николас традиционните козметични принадлежности на пазара не означават категорично добър резултат. Според него пудрата за вежди е добър, но не и най-добрият вариант, ако искаме да си осигурим естествен вид на веждите.

За попълването на веждите той предлага да използваме молив с два цвята, които да осигурят автентичен вид на веждите при сливането си. Вместо пудра пък предлага да прибегнем до балсам за вежди, който предотвратява лющенето на вече нанесения молив.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay