Кожа без бръчки. Без ботокс!

Професионална разкрасителна процедура със страхотен ефект

В рамките на рубриката ни "Тема на месеца", която през ноември бе посветена на стила, ви разказахме за Beauty Bank. Салон за красота, който предлага услугите на клиника и петзвезден хотел. Днес ще ви запознаем по-отблизо с работата на професионалистите в Банката за красота.

Една от процедурите, които предлага салонът, е уникална терапия за бръчки. Работи се само с професионална козметика. Терапията Филър Перфекшън, за която ще ви разкажем, е на козметичната марка Dibi Milano.

Програма Филър Перфекшън е неинвазивна, предназначена за запълване и заглаждане на мимическите линии. Превантивна във възраст 30
+ и за корекция над 40 години. Процедурата е подходяща както за дами, така и за господа. За разлика от инжекциите с ботокс, не крие рискове за здравето и естетически издържания външен вид. Резултатите са видими само след 5 посещения в козметичния салон. Процедурата се състои от няколко фази и продължава 70 минути, ако се използва и апаратура.

Почистващата фаза е изключително релаксираща. Тук се залага на ароматните комплекси на продуктите. Своеобразна ароматерапия. Цялата линия продукти е хипоалергенна и не предизвиква никакви нежелани реакции.


Във фаза две се нанася концентрат от стерилен флакон. Прави се подготовката за запълването на мимическите бръчици. Концентратът е важната част от метода за ръчен масаж, който се нарича пневмомасаж. Козметикът с пневматични движения създава своеобразни помпички между дланите си и продукта, нанесен върху лицето. Движенията, изпълнени специално по този начин, стимулират фиброобластите да възпроизвеждат нов колаген, задвижват нови механизми на регенерация и спомагат възвръщането еластичността на кожата.

Активните съставки в основата на формулата на използваните продукти са пептиди (намират се в змийската отрова), хиалуронова киселина и микрочастици на колаген.

След фазата на пневмомасажа съставките могат да бъдат активирани с апарата за мезоелектропорация, с който
Beauty Bank разполага. По този начин запълването на бръчките става в 3D вариант - в дълбочина, дължина и ширина.

На следващия етап от терапията се поставя маската, която се състои от три основни части – за лице, шия и деколте. Отличителното тук, освен професионалната маска, е че тя обхваща зони, които по принцип често остават неглижирани от българките. Полага се грижа не само за лицето, но и за кожата до основата на бюста.

Пълното прилепване на маската става с помощта на копринена четка. Козметикът работи като художник върху своето платно, което в случая е лицето, шията и основата на деколтето на клиента. С нежните движения максимално се активират елементите на маската и се отстраняват балончетата въздух за максимално прилепване и действие.

Услугите с козметични филъри стават все по-достъпни за българите, смята собственичката на
Beauty Bank Лили Симеонова. С тях красивият външен външен вид без опасност за здравето е гарантиран!

От jenite.bg пък смятаме, че процедурата е страхотен начин да направите подарък на себе си или на любимия човек. Страхотен начин да изпратите старата и да започнете новата година красиво!

 

18 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay