Миранда след бебето

Скоро след като роди, красавицата се снима, както майка я е родила

Много жени се притесняват, че казвайки "Здравей" на детето си, ще трябва завинаги да се сбогуват със сексапилната фигура. Как ли преживяват тази възможност моделите на Victoria's Secret? Отговорът е прост – не я преживяват, а възстановяват телата си. 

В началото на годината Миранда Кер дари щастливия Орландо със син. Очарователната родилка споделя, че раждането е "Най-доброто нещо, което съм правила. Когато станеш майка, всичко останало отива в перспектива. Започваш да се чувстваш по-комфортно в своята кожа". Нищо на света не я радва повече от нейния "малък мъж" Флин, но това не пречи на Миранда отново да радва света с красотата си. Освен на разходки с малкия, от няколко месеца тя отново се разхожда по модните подиуми. По нищо не личи, че от тялото ѝ е излязло дете. 

Този месец почитателите ѝ могат да изплакнат око с гола фотосесия на Миранда за сп. "Industrie” - само една бременност време след раждането. Фотографиите са черно-бели, елегантни и не показват красавицата по гривна или по гердан, а само по тяло. Изящно и женствено. Тържество на естествената красота. Без консерванти! 

Както знаем, Миранда Кер не се притеснява от голотата си. "Хората трябва да се чувстват удобно с телата си, това е естествено и не е вулгарно!" Допълва, че независимо дали е с бельо или без, тялото е нещо красиво. Разбира се, на много от нас ни се струва, че е много по-лесно да се чувстваш толкова уверено в кожата си, ако си се родил с гените на Миранда. Трябва да признаем обаче, че независимо какви форми са ни предопределени, поддържането им зависи само от нас. 

Тя изглежда така, защото го е решила и е положила усилия. Йога по време на цялата бременност, редовна гимнастика след това. Все неща, които не вредят на бебето, а напротив – подкрепят женското самочувствие на майка му. Що се отнася до хапването, Миранда не е инквизитор на тялото и глада си, просто внимава. "Винаги съм казвала, че животът е, за да балансираме, а не да се ограничаваме. Когато искате нещо, съветвам ви да го вземете. Ако се ограничите, само ще го желаете още повече". 

В галерията можете да видите "облечени" снимки на Миранда от шоуто на Victoria's Secret този месец. А тук е голата снимката на Миранда от времето, когато моделката беше в напреднала бременност.

266 12
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.12.2011|19:02
Прекрасна е тази Миранда! Трябва да се отбележи обаче, че дори по време на бременността не беше наддала нито грам, като изключим наедрелия корем. Явно йога, органична храна и сок от нони са тайната на добрата фигура.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay