Млади и безсрамно богати мъже

Млади и безсрамно богати мъже

Като всички жени и ние си говорим за мъже, в случая за безсрамно богати и твърде млади за състоянието си мъже. Поводът е класацията на авторитетното списание Forbes на най-младите американски билионери. Оказва се, че само 8 от най-богатите американци са на възраст под 40. Сред тях са тримата основатели на Facebook, разбира се, както и създателите на най-голямата виртуална търсача – Google. Все пак Google знае всичко. Стана ли ви интересно? Ето малко информация в години и долари.

 

Да започнем с Дъстин Московиц, който притежава 1.4 билиона долара и е един от създателите на най-голямата социална мрежа Facebook. През 2008г. стартира собствена софтуерна компания, с благородната мисия да улесни комуникацията между отделните личности и малките компании, наречена Asana. Нашата гледна точка? Освен, че е млад (само на 26) и много богат, Дъстин е и доста симпатичен.

 

Всички сте чували за Марк Зукърбърг, чието име нашумя след популяризирането на филма "Социалната мрежа". Само на 26 години той притежава 6.9 билиона долара, светли очи и чаровна усмивка. Освен това е и изключително благороден, тъй като се съгласи да дари 100 милиона долара на училищата в Нюарк. Достатъчно за него. На всяка дама пожелаваме по един чаровен и благороден Марк.

 

Третият от създаделите на Facebook е Едуардо Саверин. Роден в Бразилия той има типичния за страната чар и мила усмивка. В сметката му има 1.15 билиона долара, а е едва на 28. Освен това, за разлика от Марк, който напуска "Харвард", Едуардо остава и се дипломира успешно. Образован, богат и перспективен. Даваме му отличен шест.

 

Серджи Брин е на респектиращите 37 години и притежава още по-респектиращите 15 билиона долара. От къде ги е спечелил? Ами Google. Мести се в Америка на шест годишна възраст, защото майка му е изследовател за NASA. През 1998г. той създава Google. В момента сравнително младият билионер се е съсредоточил върху създаването на нов бизнес в сферата на комуникациите, инвестира в нови инициативи за космически пътувания и борбата с Паркинсон. Тишина. Оценката е ясна на всички.

 

Другият създател на Google – Лари Пейдж – също има 15 билиона долара в сметката си и е на 37 години. В момента личните му интереси включват изкупуване на земя в Пало Алто за създаването на мрежа от къщи, използващи нови видове геотермална енергия и дъждовна вода. Богат и млад природозащитник! Гласуваме "за". С две ръце!

 

Всички имаме право да помечтаем понякога. Особено, когато съществуват такива млади, успешни и изключително желани мъже.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay