Нещо старо, нещо ново, нещо синьо, нещо на заем

Нещо старо, нещо ново, нещо синьо, нещо на заем

Традициите не са това, което бяха, а и винаги е хубаво, когато тенденциите подкрепят не дотам конвенционалните ти идеи за една различна сватба. Ако през 2011г. ти предстои да узакониш връзката си, ето няколко от последните новости, пленили милиони бъдещи булки по цял свят. Помахайте за довиждане на всичко, което до вчера се случваше пред олтара. Модерно е да сме различни.

Класика!
Завръщането към миналото идва с абсолютната класика, която отново е на мода. Някои неща винаги са актуални, а такива определено са изтънчеността, елегантността и булка в снежно бяло и с перли. Декорите и украсите ще бъдат изчистени и елегантни, предпочитаните материи са сатен и коприна и дори тортата е самата класика – триетажно сметаново чудо на сладкарството, отново в бяло.

Затворените пространства са минало
. За какво са ви задушните помещения, скучните обредни зали и дори ресторантите? През 2011г. модерните булки ще бъдат целунати пред олтар, направо на пясъка на морския бряг, на тучна поляна или дори в задния двор на къщата, който може да се превърне в перфектния кът за сватбено градинско парти. Всяка добра агенция ще ви предложи интересни идеи за това как да направите специалния ден още по-запомнящ се, например като поканите гостите си на питие на брега на езеро. Нестандартните вричания във вярност набират все по-голяма скорост през тази година. Някой да има смела сватбена хрумка?

Сивото е новото черно.
Както всичко напоследък, и сватбените цветове стават органични. Забравете за ярките краски и не мислете повече за това с какво да съчетаете малките черни рокли на дамите на празника. Сивото е най-горещият сватбен тренд! Освен на него, можете да заложите на всички нюанси на каки, мастилено синьо и войнишко зелено. А някои казват, че розовото е супер...

Луди по блясъка
. За тези, които някак все не стигат до убеждението, че искат сватба в убити пастелени тонове, на помощ идват отблясъците на златното и сребърното. Светещите металически цветове са в комбинация с лилаво, злато и шампанско. Представихте ли си наздравиците с блеснали очи и чаши сред златен интериор? Халките също в тренда златно и сребърно. За тези от вас, които отричат среброто, поради не дотам благородния му произход, "резервен вариант" е платината.

Модерната Пепеляшка. Семплите булчински рокли са назад в миналото. Да се омъжи в приказка е всичко, което една бивша малка принцеса може да иска. Сега е моментът да се превърнете в принцеса, макар и за ден. Пищността е повече от модерна – тя е задължителна. Имате зелена светлина за най-разкошната рокля, с много воали и драперии, хиляди цветни листенца навсякъде, много шаферки и малки приказни феи от захар и марципан за десерт... Ммм, вкусно, приказно и стилно.

     

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.01.2011|16:37
Снимката е страхотна!!!! Роби Уилямс и красивата му съпруга :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay