Нирвана за феновете на бирата и красотата

Наздраве за красотата!

Вярвате ли, че на света има хотел, в който бирата е навсякъде?! Наистина – и това не е раят, както някой може да си помисли. Там бирата тече от чешма, има вана с бира, СПА процедури с  бира и много добра храна. Такова място съществува и то се намира в Чехия.

Хотел "U Sladka" в чешкия град Чодова Плана и пивоварната към него - "Чодовар" предлагат на посетителите си истински бирени изкушения. Пенливата напитка е навсякъде и вие сами решавате как да я консумирате.

Някои от интересните бирени процедури, на които можете да се отдадете са увиване в пшеницата, от която е приготвена бира, бирена вана, бирена вана в минерална вода, вана с бирена квас и много други. Предполага се, че тези процедури подобряват кръвообращението и ускоряват детоксикацията на организма. За желаещите да продължат оздравителните вани у дома се предлага специална "Бира за къпане”. Бирата е известна от векове със своите подмладяващи свойства.

Разбира се, може и да забравите за СПА процедурите и просто да пиете бира – каквато и колкото искате.

Толкова ми стана любопитно, когато четох за това място и още повече след като разгледах снимките, че ми се прииска веднага да замина. Все пак ще трябва малко време и подготовка, която включва: събиране на средства, резервация в хотела, резервация на билети, закупуване на чешки крони и най-важното – освобождаване на много място за пиене на много бира. Наздраве!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.04.2011|16:40
Наистина не ми се вярва, че съществува такъв хотел в Чехия, но явно е факт. Хубавото е, че докато жените се възползват от разкрасителните процедури, които предлагат там, мъжете ще се отдадат на любимото си занимание, а именно да пият бира. В статията не пише колко струва една нощувка там, но ми се струва, че ще е соленичко, особено за обикновения българин.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay