Роузи носи бански през зимата

Сексапилна фотосесия за Harper's Bazaar

Роузи носи бански през зимата

В новия брой на Harper's Bazaar Роузи Хънтингтън-Уайтли ще говори за лятото. С тяло. Роузи носи бански през зиматаТъкмо такава е темата на януарското издание - "Body Issue". И няма абсолютно нищо чудно в това, че именно сексапилната трансформърка е избрана, за да представи красотата на женските форми. Тя напълно заслужи да се превърне в "символ" за тяло на вече отлитащата година.

Първо, Роузи е един от любимите ангели на Vistoria's Secret. Само по себе си, това е достатъчно доказателство за прелестната ѝ физика. Освен всичко останало, сексапилната моделка е и рекламно лице на парфюма Burberry Body, който излезе тази година, предизвиквайки фурор в света на шоубизнеса, красотата и ароматите.

На страниците на Harper's Bazaar Роузи ще се появи в цялия си сексапил и в различни бански костюми. На някои фотографии е по-облечена, но също толкова изкусителна. Тук може да се насладите на всички снимки с тази цъфнала през зимата роза. Пожелаваме ви топли моменти и весело настроение, въпреки студеното време навън!

32 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay