Странни и изключително скъпи процедури за красота в Холивуд

Най-странни процедури за разкрасяване в Холивуд

Странни и изключително скъпи процедури за красота в Холивуд

Мила Кунис изглеждаше великолепно на церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус". Перфектна коса, красива рокля, сияеща кожа. Това е факт след терапията с рубини и диаманти, която тя си е приложила за сумата от 7,000$. Да, Мила се отдаде на спа терапии, струващи повече от ипотеката на по-голямата част от хората, за да има безупречна кожа в нощта на Глобусите. Определено тя не е първата звезда, готова да похарчи хиляди в името на красотата. Ето кратък списък от най-странните и най-скъпите процедури в Холивуд.

 

Удължаване на миглите

Една от най-широко разпространените разкрасяващи процедури е удължаването на миглите. Ашли Грийн, Никол Кидман и Лейтън Мийстър са почитателки на сравнително безболезнената процедура, при която професионалист добавя отделни косъмчета синтетични мигли към вашите, едно по едно. Резултатът е дълги, плътни мигли, които нямат нужда от спирала за около 4 до 8 седмици. В един от най-популярните холивудски салони за красота процедурата струва скромните 350$.

 

Холистична процедура за лице

Една от най-известните холивудски козметички, специализираща "мениджмънт на възрастта", създаде холистичната процедура, комбинирайки Сакралната черепна терапия и Енергийни процедури. Отделяйки специално внимание на връзката тяло-съзнание, професионалистката са обръща към вашето "чи на красотата". Мистично! Деми Мур, Кери Ръсел и Наоми Уотс са сред зведите, възползващи се от тази меко казано странна терапия. А цените са по договаряне, разбирайте: космически.

 

Маска за лице със змийска отрова

Преди да се изплашите от името ще ви кажем, че в процедурата не са включени никакви змии. Просто серумът в тази терапия имитира ефекта на отровата им. С други думи той отпуска лицето ви така, както змийската отрова отпуска жертвата. Резултатът? По-добра еластичност, което от своя страна заличава бръчките и подпомага регенерирането на клетките. Нещо като ботокс, но без игли... и без змии. Гуинет Поутроу и Дебра Месинг са сред известните дами, готови без колебание да похарчат 200$ за тази процедура, в която няма нищо странно... поне така смятат в Холивуд.

 

Терапия с пиявици

Деми Мур, която изглежда, че винаги е една крачка напред от всички останали, е заклета почитателка на тази странна процедура. При нея тялото се детоксикира с помощта на медицински пиявици. Този средновековен метод се фокусира върху освобождаването на кръв от по-дълбоки части на тялото. Деми е прелестна, но ние смятаме, че това определено преминава границата на нормалното.

 

Диамантен масаж

Успокоете болките в гърба... с диаманти. Тази луксозна процедура се доставя на звездните клиенти по домовете от един от известните холивудски СПА центрове, който работи в тясно сътрудничество с диамантената компания Hearts on Fire. Техният диамантен масаж използва около един милион долара в насипни диаманти, за да освободи тялото ви от "електромагнитните токсини", резултат от ежедневното използване на мобилни телефони, компютри и микровълнови. Цената? 25,000$!

 

Риби в косата

Преди няколко години се носеше слух, че Катрин Зита Джоунс платила 470$ за процедура с течен хайвер за косата й. Предполага се, че именно това е тайната на блясъка, с който тя е известна. Говори се, че разточителната терапия включва още яйца и трюфели, а хайверът от белуга се изпраща от Иран седмица по-рано.


Платинени нокти

През 2005 Allure, Essie Cosmetics, Platinum Guild International и британския доставчик на платина Johnson Matthey обединиха сили за да създадат лакът "I Do”, направен с платинена пудра. Първата партида беше в специални платинени шишета, създадени от дизайнера Henry Dunay, и беше оценена на 55,000$. Нормално шише струва окло 250$. На фона на 55,000$ сумата от 250$ изглежда приемлива.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay