3 тайни за перфектните вежди

Тенденциите за вежди стават все по-странни, смели и дори шантави. Но класическите и добре оформени естествени вежди винаги ще са сред нашите фаворити. Издаваме ви няколко тайни, с които ще можете да имате перфектните вежди.

1. Не използвайте малко огледало при оформяне

Когато се оглеждате в голямо огледало, вие виждате по-добре цялостната му форма. Чували ли сте фразата "Веждите са рамката на лицето"? За да можете да направите хубава рамка трябва да можете да видите цялата картина.

3 тайни за перфектните веждиPinterest

2. Отбележете правилните точки за начало, край и височина

Използвайте вилица или молив. Колкото и странно да звучи, с тяхна помощ ще можете правилно да определите точното начало, правилната извивка на арката, както и къде трябва да  свърши веждата.

3 тайни за перфектните веждиPinterest

3. Подчертавайте веждите 

С помощта на коректор или фон дьо тен в светъл тон подчертайте веждите си. Използвайте четка, за да размажете прецизно в мястото над клепача, а ако търсите по-изразителни вежди и върхът им.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се хвали на приятелката си: -Днес си купих специална поилка за морските ми свинчета. Представяш ли си? Там има едно копче, като го натиснеш и пуска вода в купичката. -Е те, морските...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара