Лаещите аксесоари

Те вече не са домашни любимци, а модна тендеция

Лъскави обувки, скъпарски чанти, модерни очила, небрежни шалчета, висящи обици, масивни гердани, гривни, шапки и всичко това според последните модни тенденции.

Да, ама не! Ако аксесоарът ви не е живо същество, значи не сте актуални. Чихуахуа по възможност или нещо в мини размер. Йоркширски териер, например, малко порче, норка или пък може да помолите от Animal Planet да ви свържат с "Имението на сурикатите" и от там да си закупите нов фешън аксесоар.

Това, че известни знаменитости се разхождат под ръка с малки кученца не е новина от днес, но официалното слагане на животинките в графа "аксесоари" сякаш идва малко в повече.

От домашен любимец, джобните палета се превърнаха в модна тенденция и се радват на огромна популярност.

Звездите си купуват декоративни кученца, защото смятат, че в тяхната компания изглеждат по-добре. Разбира се, най-известната, а може би и първата откривателка на този писък в модата е Парис Хилтън, която преди години се появи на корицата на американското списание "17", заедно със своя "аксесоар" Дин-Дин.

Именно на Дин-Дин трябва да е благодарна породата, тъй като той успя да издигне чихуахуа в десетката на най-популярните кучета.

Лавинообразно изведнъж всички заобичаха животните и най-вече кутретата. Малките кученца, които може да побереш в джоба си и често са с размера на брошка.

Дженифър Лопес, Бритни Спиърс, Памела Андерсън, Деми Мур, Мадона, Миранда Кер и Скарлет Йохансон са само малка част от звездните красавици, които са луди фенки на живите мини играчки.

За да е завършен изцяло стайлинга, трябва не просто да носите кучето в ръцете си. То също трябва да е модерно. Облечено стилно и да носи аксесоари и бижута. Или с други думи – вашият аксесоар също трябва да носи аксесоари.

Мода, какво да я правиш.

Породата преди модата

Чихуахуа са кучетата от най-малката порода на света. Нейната история е изпълнена със загадки и легенди. Според една от тях тези кучета се енергийно свързани с космоса. Лапичките им пораждат версия, че в миналото тези кученца са се катерили по дърветата като маймунки. Смята се, че в далечното минало чихуахуа били пазители на древните съкровища. Чихуахуа е весело, твърде активно, със смел и любопитен характер куче. Неговите движения са леки, скокливи, а осанката е горделива. Много обичат хората и лесно се обучават. Малкото чаровно създание е изключително ласкаво и любвеобилно, освен това практически не предизвиква алергия у хората, предразположени към нея. Независимо от миниатюрния си размер, това куче притежава много ярък кучешки интелект и е неимоверно предано на стопанина си.

А както разбрахме, този сезон са и много модерни. Можете да ги вържете с новата си прическа или пък с маникюра си. Хубаво е да се спрете на по-универсален цвят, за да може да го комбинирате с повече неща. Или пък да си закупите няколко модела кученца. Изборът е ваш.

Бау-бау!

38 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.10.2011|15:59
Чудя се как РЕТА и всевъзможните организации за закрила на животните все още не са надали вой до небесата срещу тази мода сред звездите. Вярно, животинките са живи и здрави, вероятно и добре гледани, но тази показност и използването им като „аксесоар“ е малко дразнеща и цинична. Да не говорим колко нелепо изглежда всяко животинче в глупав костюм, независимо колко хиляди долара струва на въпросната звезда модната конфекция за кучета.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay