Вин Дизел се прави на лошо момче, за да прикрие иначе нежната си същност

С годините Вин Дизел става все по любвеобилен

Вин Дизел се прави на лошо момче, за да прикрие иначе нежната си същност

Холивудската знаменитост Вин Дизел, известен най-вече с участията си в редица екшън продукции, сподели, че с възрастта е станал по-любвеобилен и мекушав, пишат американските таблоиди.

 

Четиридесет и тригодишният актьор, чийто най-нов филм "Бързи и яростни 5" ще излезе по кината по-късно през годината, призна, че е мекушав и подчерта, че иска да се разбира с всичките му околни.

 

"С възрастта човек стига до момента, в който вече не му се иска да се кара с никого. Тогава просто ти се иска да прегръщаш хората", заяви пред репортери Вин. Дизел освен това сподели, че образът му на побойник е маска, с която защитава нежната си същност.

 

"Майка ми казваше, че съм станал боец и здравеняк, за да крия истинската си същност. Може би беше права", заяви още мускулестата екранна звезда. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.04.2011|10:45
Вин Дизел не може да заблуди никой с милото си и нежно лице. Той е е човек със здраво и добре оформено тяло, но излъчването му го издава, че не е това, за което всичко го мислят. С нетърпение очаквам "Бързи и яростни 5", който скоро ще бъде пуснат по кината, дори ако не се лъжа ще тръгне през месец Май.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay