Гадателката на Берлускони: За цветовете и тяхното значение

Разберете какво нашепва за вас любимият ви цвят в облеклото

Гадателката на Берлускони: За цветовете и тяхното значение

Изборът на облекло определено трябва да бъде съобразен с вкуса и настроението на жената, която го носи. Оказва се, че цветовете, които избирате за своя тоалет, казват много повече неща за вашата личност, отколкото вероятно предполагате. 

Специално за Jenite.bg една от най-известните ясновидки в България Теодора Стефанова навлиза по-дълбоко в темата за цветовете и тяхното влияние върху жените.

Всеизвестно е, че Теодора е приближена и доверена гадателка на бившия италиански премиер и медиен магнат Силвио Берлускони. Родена е в Стара Загора, а от 1991 г. живее в Милано.

Способността й да вижда в бъдещето идва внезапно, след като претърпява тежка катастрофа, когато е на 23 години. След 11 дни в кома майка й получава известие от Ванга, с което я успокоява, че дъщеря й ще оцелее и ще се прочуе като врачка. И това наистина се случва. Днес Теодора гледа в бъдещето с помощта на извънземното Уилсън, с което тя осъществява контакт.

Вижте какво говори за една жена изборът й на любим цвят в облеклото според известната гадателка.

"Много е важно, когато една жена се събуди сутрин и се запъти към гардероба си, да се вслушва във вътрешния си глас. Той ще й подскаже какъв цвят да избере. С избора на облекло тя до голяма степен определя как ще се чувства през целия ден, дали той ще бъде успешен, както и по какъв начин нейната собствена енергия ще рефлектира върху околните.

Черно, червено и бяло - това са цветовете, които непременно трябва да бъдат част от тоалета на една жена. Останалите са по-скоро допълващи.”

Според известната гадателка, ако една жена търси класа, трябва да заложи на тъмни нюанси в тоалета си - черно, тъмносиньо, сиво.

"Изборът на цвят в облеклото оказва влияние върху успеха на деловите и личните срещи, на контактите, които дамата осъществява. Ако работи в официална институция, не може да си позволи да се появи на работа облечена в ярки цветове. Професията й изисква да бъде стилна. Жената политик например винаги се отличава със стил. Чрез избора на тоалет, тя разкрива своята вътрешност.”

Син
Ако любимият ви цвят при избора на облекло е син, значи сте човек на изкуството и сте надарени с много голям талант. Отличавате се с развито въображение и притежавате ценни качества, които желаете да покажете на всяка цена.

Синият цвят също така е символ на свободата. А това означава, че жените, които харесват този нюанс, имат свободолюбива натура. Свързани са с духовното в един особено силен съюз.

Червен

Гадателката на Берлускони: За цветовете и тяхното значение


Този цвят е символ на огъня и следователно всяка жена, която предпочита червения цвят не само в избора на облекло, се отличава с огнен темперамент. Ако харесвате червения нюанс, то вие обичате да показвате егото си и да изтъквате себе си.

Жената, която се облича изцяло в червено, прави едно много смело решение. По този начин тя избира да разкрие красотата, която притежава. Трябва да сме ясно, че това е цвят, който не отива на всеки. Необходимо е да бъде съобразен с типа кожа, както и с цвета на очите и косата.

Зелен
Цветът е символ на енергията и природата. Като цяло е изключително зареждащ. Той е много актуален в момента, защото се свързва със здравословния начин на живот и био продуктите.

Когато една жена избере дрехи в зелен цвят за визията си, тя по някакъв начин "лети”, чувства се ведра и усеща голяма доза свежест. Настроението й се променя и тя започва да мисли и действа по различен начин.

Оранжев

Гадателката на Берлускони: За цветовете и тяхното значение

Това е цветът на привличането. Много смел цвят, който не отива на всяка жена. Стои най-добре, когато е носен от блондинки. Оранжевият цвят е много слънчев и зареждащ.

Жените, които залагат на него в облеклото си, имат интерес към спиритуалните практики. Тяхната аура е отворена, а отворена е също чакрата на третото око, която всъщност осигурява достъп до духовното поле. Тези дами умеят да се зареждат духовно и да пренасят енергията си на околните.

Лилав
Много специфичен и деликатен цвят, предназначен за жени с нежни души, които са романтични и не се страхуват да изразят чувствата си. Дамите, които харесват този цвят, са силно раними и особено чувствителни.

Черен
Много екстравагантен цвят. Жената, която се облича в черно, не се колебае да разкрие своята класа. Не е добре обаче целият тоалет да бъде в черно - по-добре да се съчетае с друг цвят, който да направи визията малко по-раздвижена. Цветът, който се използва в допълнение към черното, препраща към чувствата и мислите на дамата.

Черното е подходящо най-вече за официални събития. Цветът е много елегантен и една жена с класа знае много добре кога и по какъв повод да заложи на него. Той определено не е цвят за ежедневието.

Бял

Гадателката на Берлускони: За цветовете и тяхното значение

Белият цвят има способността да обединява и одухотворява. Неслучайно точно в този цвят е роклята на бъдещата съпруга по време на сватбената церемония. Цветът излъчва топлина, обич и обединение.

Жените, които обичат да носят дрехи в бяло, са винаги усмихнати и позитивни. Готови са дадат всичко от себе си, за да извлекат максимума от дадена ситуация, да помогнат на друг човек и да го облагородят.

И тук, както при черното, не е подходящ избор тоалет изцяло в бяло. Смелостта на цвета не позволява да бъде натрапван и по-добре да бъде съчетан с друг нюанс в облеклото. Когато сложи върху себе си бели дрехи, всяка жена се чувства пречистена и заредена с положителна енергия. Важно е да се знае, че белият цвят отива най-много на русокосите дами, понеже изпъква добре на фона на светлата коса.

За още интересни статии и интервюта, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay