Да омаеш милионер

Китайка организира курсове, които да ви научат как да си намерите богат мъж

Да омаеш милионер

Открай време слушаме твърденията, че жените си търсят само богати мъже и бракове по сметка. Не ни се иска да коментираме доколко са правилни тези заключения за нежния пол. Ще кажем само, че дори да са истина, тази цел не е много лесна. Може би именно по тази причина, интернет пространството е залято от съвети как да омаеш богат мъж, че дори и книги се пишат по въпроса.

Но нека разберем как се прави от истински специалист. 42-годишна китайка, женена за милионер, дава уроци как да си хванеш богаташ. Името ѝ е Су Фей, а "преподава” в Ченгду, в провинцията Съчуан.

Цената на курсовете е 1 570 щатски долара, а желаещите да ги запишат се увеличават с всеки ден. Су Фей дори е обещала на ученичките си, че ще ги срещне с милионери като част от учебната програма.  

Всъщност, китайката започва да води този вид обучение преди седем години, а над 100 жени кандидатстват. След преминаване на курсовете, те знаят как да се срещат с богати мъже, кога да започнат интимна връзка, как и кога да приемат подаръци.

"Ако искате да се запознаете милионер, изучете хобитата му и местата, които посещава. След това се престорете, че се срещате съвсем ненадейно и по чиста случайност имате същите хобита”, казва Су.

Тя споделя още, че по време на първата среща трябва да изберете мястото си много внимателно. Светлината зад вас трябва да осветява под ъгъл от 30 до 45 градуса. Това ще направи лицето ви да изглежда още по-красиво. Също така, не бива да приемате скъпи подаръци в началото на връзката или да поръчвате скъпи ястия в изисканите ресторанти. А ако ви покани да прекарате своята ваканция с него, не настоявайте да ви осигури най-големия лукс.

Оказва се, че милионерите имат предпочитания и за професията на половинката си. Те гледат с добро око на жени, които са учители, лекари или държавни служители. В черния им списък попадат професии като стюардеса, журналист или собственик на магазин.

"Ако имате връзка с милионер от поне 2 години и той не планира да се ожени за вас, най-вероятно не вие сте неговата избраница”, казва Су.

Много е важно да запомните обаче, че не бива да почвате интимни отношения преди да изминат поне два месеца от началото на връзката. Необходимо е да контролирате темпото на взаимоотношенията ви и да не прибързвате излишно. Тези курсове са съвсем реалистични и са с цел сериозна връзка, а не мимолетно увлечение. 

Понякога милионерите в Китай прибягват и до доста странни действия, за да си намерят съпруга. Те обявяват нещо като кастинг и избират жената на живота си по автобиография. Е, това се казва да си перфектна на хартия.

Явно да успееш да плениш такъв мъж си е истинско изкуство! В тази връзка, да не забравяме и култовия филм с Марилин Монро "Как да се омъжиш за милионер”. Но пък нищо не ни спира и ние да помечтаем, че все някога ще изживеем приказката за Пепеляшка. Въпреки че професията ни по-скоро би отблъснала Чичко-Паричко.

5 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 18.07.2012|15:05
Предпочитам да си намеря мъж , който да омая сама и то не с цел присвояване на парите му . Само с пари не се живее и без тях не може , но не те са най - важното в живота
8
Не е посочен 17.07.2012|08:53
В България няма да действа, тъй като тукашните милионери по-голямата част от тях са селяндури и плоскоумни. Можеш да си направиш силикон и да си врътнеш задника са готови. Но и ще те зарежат толкова бързо, когато друга си врътне задника. Аз не бих рискувала ас нашенец с пари. Да не говорим, че има голяма вероятност да те пиемат за стока, ако нямаш грам доходи и самостоятелност.
7
Не е посочен 17.07.2012|08:10
тази жена съвсем явно демонстрира,че се е омъжила по сметка,не знам съпругът и няма ли нещо против?иначе методите и на обучение не са съвсем приемливи,доста често хобитата на милионерите или местата,които посещават са непосилно скъпи за обикновените жени!и въпреки всичко,аз продължавам да вярвам в любовта и залагам именно на нея!
6
Не е посочен 16.07.2012|15:26
Не ми трябват точно нейните съвети, имам приятелки, които вече се справиха с тази задача. И то доста добре, даже едната преди седмица се омъжи да дебел и грозен батко с парички.
5
Не е посочен 16.07.2012|12:44
"Понякога милионерите в Китай прибягват и до доста странни действия, за да си намерят съпруга. Те обявяват нещо като кастинг и избират жената на живота си по автобиография. Е, това се казва да си перфектна на хартия. " - че то и тук си имахме нещо подобно - с ицо стоте манекенки и предаването му за милионера дето си търсил жена; така и не разбрах намери ли си или всичко беше само за по телевиозора.
4
Не е посочен 16.07.2012|11:47
Тези хора вече съвсем се сдухаха...нямам думи направо...
3
Не е посочен 16.07.2012|11:34
Не сме! Тука половината кифли се раждат научени как да си намират богаташи за мъже или любовници!
2
Не е посочен 16.07.2012|11:27
еха! какви работи се случвали в чужбина! ние сме много изостанали в това отношение значи!
1
Не е посочен 16.07.2012|11:19
Записвам се веднага! Трябва да се изкара един такъв курс! Полезен ще е в България!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay