Дневен хороскоп за вторник, 22 април 2014

Започнете деня със своя хороскоп

Дневен хороскоп за вторник, 22 април 2014

Някои може и да не са слизали от работната въртележка, но за други това е първият ден с професионални ангажименти от четвъртък насам. Вижте какво да очаквате от първия работен ден след празниците - той може би ще бъде показателен за цялата ви седмица!

Овен
Днес не сте много продуктивни в работата си, възможно е да ви натоварят с допълнителни задължения или с чужда работа, а това ще внесе хаос. Ентусиазмът ви е на дъното и нищо не може да се направи.

Телец
Спокойната атмосфера днес ви помага да се върнете към нормалния ритъм на работното си ежедневие. Денят ще е успешен и на всички други фронтове. Дайте си малко почивка, за да сте сигурни, че всичко ще е наред вкъщи и в работата.

Близнаци
Днес енергията ви не много като количество, а вие сте склонни да я пилеете за маловажни неща. Не очаквайте прекалено много от себе си или от околните. Желанието ви да се задълбавате във всеки детайл, по-скоро ще ви пречи.

Рак
През първата част от деня ще имате нужда от разнообразие. Но желанието ви да си намерите забавления и приключения, може да ви вкара в доста рискован капан. Внимавайте и при търсенето на нова информация.

Лъв
Хаосът е напълно реален във финансовите дела днес, особено ако те касаят ресурси във валута. Не се опитвайте да правите по няколко неща наведнъж, можете да допуснете грешка и да влошите ситуацията още повече.

Дева
Вашата популярност и добро име ще окажат значително влияние върху ситуациите днес. Но от друга страна днес сте силно повлияни от атмосферата у дома и отношенията с близките. Възможни са пререкания с партньора, шефа или други висшестоящи.

Везни
Естественото ви свободомислие днес може да бъде блокирано от скрити притеснения. Ще ви тревожи това, че сте пропуснали очевиден и важен детайл, в нещо което силно ви вълнува.

Скорпион
Още от сутринта може да се окаже, че плувате в неочаквано широк социален кръг, в който са се появили нови хора и информация. Затова пък имате възможност да научите нещо изключително важно и интересно.

Стрелец
През първата половина на деня ще се чувствате по-продуктивни и ще можете да придвижите повечето си проекти. Следобед ще трябва да проявите дипломация и професионализъм, за да решите труден момент.

Козирог 
Днес ви е много трудно да следвате предварителен план или да се вместите в обичайните работни часове. Ще сте заети в комуникация с различни хора, но не всички бизнес контакти днес ще доведат до желания резултат.

Водолей
Днес не е най-добрият ден за творческата ви енергия и въображението ви, но пък е подходящо да подложите на проверка нови идеи. Мислете критично, това ще ви помогне да се застраховате от грешки.

Риби
Не е добре да започвате с нови планове или проекти днес. Вътрешният ви идеализъм ще влиза в остро противоречие с реалността. Възможно е да се разочаровате от близки, шефове или дори от партньора си.

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 22.04.2014|16:15
Нищо хубаво, хах благодаря ви.
8
Не е посочен 22.04.2014|15:02
Много кратки тези хороскопи, защо така..?
7
Не е посочен 22.04.2014|14:29
И моя е търпим ;)
6
Не е посочен 22.04.2014|14:28
В края на деня ще е напрегнато при мен.
5
Не е посочен 22.04.2014|13:49
Хубав ми се очертава деня според хороскопа.
4
Не е посочен 22.04.2014|13:37
не си го чета
3
Не е посочен 22.04.2014|11:51
Не е лош хороскопът ми за днес .
2
Не е посочен 22.04.2014|11:48
Чак да плувам в широк социален кръг не може да се каже, но наистина съм залята с обилна доза информация:)
1
Не е посочен 22.04.2014|09:57
Е, аз винаги мисля критично, а точно днес все още не ми еникак творческо...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay