Дневен хороскоп за петък, 01 юли 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 01 юли 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес много от Овните ще проведат отдавна отлаган разговор с делови партньор, който може да се окаже последен за съвместната ви дейност. Може началото на новия месец да се окаже ново начало за Вас. 

Телец

Петък не е от най-приятните дни за мнозина от представителите на зодията. Не става дума за сблъсък с проблеми, които биха ви причинили затруднения. 

Близнаци

Делови ангажименти, пътуване, преодоляване на трудности и надежди за осъществяване на проектите са характерните особености на този юлски понеделник.

Рак

Преобладаващата част от Раците са определили този ден за среща с близки, приятели или влиятелни хора от деловите среди, за да достигнат до становище относно интересуващ ги въпрос или ситуация.

Лъв

След голяма вътрешна борба, продължила месеци наред, представителите на Лъв се чувстват по-освободени от напрежението и достатъчно стабилни, за да достигнат до категорични решения по един или друг въпрос в сферата на жизнените си интереси.

Дева

 Хубав ден, през който голяма част от Девите ще достигнат до удовлетворителни резултати. Някои ще имат неприятни разговори с човек от обкръжението.

Везни

Силни, самоуверени и настойчиви, Везните ще бъдат доста активни в сферите на своите ангажименти през този ден. Проявете търпение. Днес сте доста агресивни.

Скорпион

Скорпионите са доста уравновесени днес. Състоянието на душевен баланс ви позволява да се заемете с всичко и предварително да сте убедени в успешното справяне.

Стрелец

Този почивен ден е изпълнен с много емоции за представителите на Стрелец. Характерно за повечето от вас е, че проявявате известна нестабилност, която не е плод на вътрешен дисбаланс, а по-скоро на емоционална превъзбуда.

Козирог

Очертават се задачи, чието изпълнение е не само належащо, но и спешно. Ще се справите успешно с предизвикателствата и по този начин ще приключите с важни отговорности.

Водолей 

Днес представителите на знака са разделени на две части. Едни от Водолеите са твърде енергични и ще действат многопосочно. Успехът ви е сигурен. Другата част от зодията явно не са предразположени към активност, което безспорно ще превърне петъка в скучен ден.

Риби

Бъдете нащрек за измами. Това е единствената неприятност, която може да ви сполети в този ден. Неприятната ситуация може да се получи с партньори или хора от приятелското обкръжение във финансов аспект.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay