Дневен хороскоп за понеделник, 04 декември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 04 декември 2017 г.
pixabay

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Поетите ангажименти днес няма да позволят отпускане, предвид срочността им. Ще привличате вниманието на хора с вашето разбиране за живота,сред които ще се чувствате добре. Тези срещи ще ви заредят с положително настроение и хъс.

Телец

Денят е напрегнат, но безпокойството ви е напразно. Към края на деня ще се чувствате много по-добре и дори ще имате повод за усмивки и мили. Запознанство, породено от взаимен интерес, може би ще се превърне в по-сериозна връзка

Близнаци

Работата днес няма да ви предложи интригуващи предизвикателства, но пък в офиса ви очаква желаният от вас човек, пък бил той и колега или колежка. Закачката ще ви се отрази освежаващо. Не пропускайте случая да се разтоварите от напрежението.

Рак

Днес недейте да бързате прекалено много и се въздържайте от необмислени действия. Дори и да срещате трудности, вие ще сте доволни от работата си днес. Стъпка по стъпка достигате до нещо, което отдавна е ваша цел и това ще ви зарадва много.

Лъв

Моментът е подходящ за инвестиции свързани с разширяване на дейността ви. Не се бавете и действайте. Колкото по-скоро го направите, толкова по-значителен ще бъде успеха ви. Посветете вечерта на най-близките си.

Дева

Моментът може да бъде малко труден за вас. Бъдете с близките си хора, от тях имате нужда на този етап от живота си. Не забравяйте, че каквото и да правите, най-важното нещо, което имате е семейството и най-близките ви хора. Те винаги трябва да са на първо място.

Везни

За нещата, които не ви удовлетворяват, не съдете другите, а потърсете решение у себе си. С толерантното си отношение към неравностойните и беззащитните ще си спечелите нови приятели и ще се почувствате много по-добре, ако направите добро дело.

Скорпион

Днес ви очаква делова сполука и успешни контакти в сферите на бизнеса и пътуванията Волята ви да успеете ще ви даде сили и енергия за да постигнете замисленото. За други то може да изглежда само мечта, но вие можете и ще го направите.

Стрелец

Бъдете коректни в отношенията си, не оставяйте приятелството да си отиде от вас. Радвайте се на вниманието на любимия човека и не търсете друго. Това е всичко, от което имате нужда на този етап от живота си.

Козирог

Ще се наложи да направите малък компромис в името на професионалното си израстване. Вслушайте се в думите на ваш близък. Може би ще чуете нещо, което ще ви насочи. Не се тревожете прекалено за неща, които не зависят от вас.

Водолей

Днес с лекота се справяте с въпроси, за които сте мислели, че ще представляват трудност. Чарът ви е достатъчен за да преминете през врата, която е била заключена за околните. Вечерта отделете за срещи с приятели, които не сте виждали отдавна.

Риби

Денят ви започва малко странно, но вечерта ще бъде доста интересна. Получавате покана, на която едва ли ще устоите. Планирате и друга важна среща, но може да се наложи да я отложите. Каквото и да се случи, не отдавайте нищо на случайността, а търсете по-дълбоко.

3 0
Харесва ли ви тази статия?