Дневен хороскоп за понеделник, 20 октомври 2014

Разберете повече за началото на работната седмица

Дневен хороскоп за понеделник, 20 октомври 2014

Овен
Днес ще усетите невероятна свобода - най-сетне ще вземете решенията, които толкова дълго отлагахе. Не губете време, а действайте - звездите ви подкрепят безусловно.

Телец
Не ви се нрави, че приятелите ви твърде много любопитстват за щяло и нещяло. Най-добре е обаче днес да простите на всички дребни душици тяхното поведение. В противен случай само се затормозявате излишно.

Близнаци
Няма как да скриете от партньора си, че нещо ви притеснява. По-добре е да проведете тежък разговор, отколкото да живеете, заобиколени с тайни. Денят ще бъде труден, но той поставя края на един неприятен период.

Рак
Настроението ви е ужасно днес, но и вие не знаете защо. Просто всички ви е криво. Звездите ви съветват да оставите днешните решения за утре. И да останете насаме сред природата, за да възвърнете емоционалния си баланс.

Лъв
Напълно възможно е тъкмо днес до вас да стигне изключително радостна вест. Всичко в живота ви се подрежда идеално, така че не бива да имате съмнения.

Дева
Странно е как всички очакват от вас постоянно да сте усмихнати и ведри. Днес ще ви писне от изказванията на околните по тази тема и ще избухнете. Гледайте обаче бързо да ви мине, за да не се натоварвате излишно.

Везни
Краят на трудния път, по който вървите от известно време, се вижда. Всички усилия са си заслужавали. Още днес ще усетите промяна към добро.

Скорпион
Сякаш целият свят има нужда от вас. В работа сте натоварени с още повече ангажименти, личният ви живот също не е лек. Опитайте се обаче да помогнете на всички, защото услугите тепърва ще ви се връщат.

Стрелец
Струва ви се, че е крайно време да се преквалифицирате професионално. Звездите напълно подкрепят подобно решение! Избягайте от рутината, докато не ви е съсипала.

Козирог
Имате енергия да се справите с всичките си проблеми. За съжаление днес те ще са доста. Бъдете силни и не губете вяра, че всичко това си заслужава.

Водолей
Искате всичко от живота и го искате точно сега. Там ви е грешката обаче. Днес ще осъзнаете, че се налага да се съсредоточите върху определен аспект от живота си, за да постигнете успехи.

Риби
Нежната ви душа днес ще бъде погалена от мили думи. Най-сетне сте срещнали човек, който знае как да се отнася с вас. Любовта е единственото нещо, което някога е имало значение за вас. Днешният ден е просто поредното доказателство за това.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay