Дневен хороскоп за сряда, 06 декември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 06 декември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Бъдете абсолютно честни със себе си, относно целите и плановете си. Днес трябва да се сбогувате с някого или нещо, но ще бъде за добро.

Телец

Имате доверие на интуицията си, но понякога се колебаете. Днес не го правете. Давайте смело напред, няма да сгрешите.

Близнаци

Ако има нещо, за което не сте абсолютно сигурни, по-добре кажете "не" и се отдръпнете. Още не сте стигнали до момента, в който можете да си позволите да поемате рискове.

Рак

Не сте наясно точно какво искате за бъдещето си, а влагате прекалено много. Това може да ви изиграе лоша шега, така че първо си изяснете каква е целта.

Лъв

Помислете за всеки фактор, който влияе на живота ви по някакъв начин. Ще трябва да взимате важни решения, така че обмислете всичко много внимателно.

Дева

Моментът е подходящ за се изправите срещу емоционалните си кризи и всичко, което ви дърпа надолу. Доста е трудно да се провалите, но дори и да се случи, ще е във ваша полза.

Везни

Ревнивата ви страна ще излезе наяве днес. Всеки, който ви е пренебрегвал напоследък, ще съжали и ще предадете важни житейски уроци на хората около вас

Скорпион

Днес ще видите нещо наистина голямо и важно. Спрете за секунда и помислете за нещата, от които зависят настоящето и бъдещето. Забравете миналото, до колкото е възможно.

Стрелец

Животът ви ще се обърне с главата надолу днес. И това може да се окаже доста добро нещо. Изчакайте известно време, преди да вземете важно решение. 

Козирог

Днес всичко е много откачено. Ако не се чувствате добре, продължавайте да вървите напред и нещата ще започнат постепенно да се подреждат.

Водолей

Устойчивостта ви към тъпи идеи е вашата сила, но днес чашата ще прелее. Кажете на хората около вас какво наистина мислите и ще се почуствате много по-добре.

Риби

Днес ще ви измъчват въпроси, свързани с пари. Обърнете им повече внимание от обикновено. Това е подходящо време за взимане на решения.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay