Дневен хороскоп за сряда, 6 януари 2016

Честито Богоявление!

Дневен хороскоп за сряда, 6 януари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Всяка емоция, която ще изпитате през днешния ден, ще бъде коренно различна от другата. Нищо тревожно няма да се случи, но душата ви ще възприема всяко събитие като по-драматично, отколкото всъщност е.

Телец
Каквото и да сте планирали за днешния ден, то няма да стане реалност. Нищо няма да върви така, както ви се иска, затова най-добре забравете за всички графици и се оставете на течението да ви води.

Близнаци
Фантазиите ви днес са особено нереални. По принцип обичате да мечтаете, но мислите ви рядко напускат границата на възможното. В момента обаче си представяте илюзии, които никога няма да се превърнат в действителност. Заемете се с работа, за да ги разсеете.

Рак
Концентрирайте се върху личните си ангажименти, работните задачи могат да почакат. В личния ви живот има няколко спешни дела, които трябва да осъществите, затова най-добре започнете още от днес.

Лъв
Влиянието на половинката ви върху решенията, които вземате, е огромно, но вината за това е изцяло ваша. Човекът до вас не ви налага мнението си, просто вие сте избрали обезателно да се съобразявате с него. Понякога това ви вреди.

Дева
Флиртът с приятел никога не е препоръчителен. Тази вечер е възможно да се впуснете точно в такова начинание, което няма да доведе до нищо добро. Ако усетите някакво влечение към свой приятел, то най-вероятно е продиктувано от моментно желание или самота.

Везни
Добре познавате себе си и сте наясно, че никога не бихте предприели действие, което би оскърбило най-близките ви хора. Днес ще успеете да ги обидите, без ни най-малко да искате това и неволната ви грешка ще ви коства много.

Скорпион
Борите се за привилегии, които вече са запазени за някой друг. Нищо не бива да ви спира по пътя към желаната цел - ако смятате, че наистина заслужавате това, към което се стремите, рано или късно ще го постигнете. Не се отказвайте!

Стрелец
Всеотдайността ви ще ви направи жертва на нечисти намерения. Обичате да се раздавате за хората и да правите другите щастливи и именно от тази ваша добрина ще се възползва човек, който уж е ваш приятел.

Козирог
Имате възможност да останете насаме със себе си - не я пропускайте! Пред вас стоят дилеми, които трябва да разрешите, като надникнете дълбоко в душата си. След днешния ден ще имате отговори на много належащи въпроси.

Водолей
Не си позволявате да завиждате на когото и да било, но днес ще поискате притежание на другиго. Не се опитвайте да му го отнемете, а намерете начин сами да се сдобиете с желаното.

Риби
Поведението ви днес е доста мистериозно. Предпочитате да не разговаряте с никого и стоите сгушени в ъгъла на стаята. Лошото ви настроение няма да трае дълго, но ще озадачи околните, които са свикнали да ви виждат с усмивка на лице.  

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay