Дневен хороскоп за събота, 29 ноември 2014

Дано почивният ден бъде такъв за всички!

За да започвате всеки нов ден със своя хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Струва ви се невъзможно да продължите в създалата се ситуация. Личният ви живот е в изключителна криза. Задайте си въпроса дали си струва. Ако отговорът е "Да" обаче, ще трябва доста да поработите над себе си, за да се получат нещата.

Телец
Днес цял ден ще си се излежавате на спокойствие. Имате възможност да правите всичките си любими домашни занимания - насладете се на заслужената почивка!

Близнаци
Дали наистина искате да промените живота си? Ако днес вземете важно решение, последствията от него ще са необратими. Звездите обаче подкрепят вашата решителност, което е добър знак.

Рак
Искате да имате всичко, и то на всяка цена. Може би днес трябва да забавите малко темпото и да се замислите кое всъщност си заслужава усилията.

Лъв
Някак усещате, че денят не е подходящ за важни срещи. Ако не искате да виждате някого, просто не се уговаряйте с него. 

Дева
Няма как да се преструвате, че всичко е наред, като не е. Вашите близки ви дразнят и е крайно време да се изясните. Поставете им ребром въпроса - щом като постоянно ви карат да се чувствате зле, значи нещо трябва да се промени.

Везни
Днес трябва да се погрижите за здравето си. Ако усещате и най-малко неразположение, си останете вкъщи. Това е много по-важно в момента от всичко останало.

Скорпион
Спрете да се самонавивате и се опитайте да приемате по-обективно реалността. Иначе мислите ви отиват в посока, която само вие виждате. Там се коренят и повечето ви проблеми.

Стрелец
Крайно време е да покажете чувствата си. Днес денят е идеален - трябва по някакъв начин да припомните на близките си, че са ви наистина такива. И че не можете без тях, дори понякога да се държите студено и дръпнато.

Козирог
Дори някой да ви провокира днес, по-добре е да си замълчите. Бъдете търпеливи, защото не си заслужава да хабите нервите си за глупости.

Водолей
Тази събота няма да е като другите - ще имате толкова позитивни новини, че ще се чудите как да реагирате на всички! Един страхотен ден, за който ще си спомняте дълго.

Риби
Омръзнало ви е от разправии, но може би трябва да се замислите дали и вие не допускате някаква грешка. Поведението ви понякога е доста странно и околните не могат да ви разберат. Там се коренят и повечето ви проблеми.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay