Дневен хороскоп за четвъртък, 12 април 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 12 април 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес много ще Ви се иска да се оплачете на своя любим човек от несправедливостта на съдбата по отношение на Вас, но едва ли той ще разбере Вашата тъга и ще Ви утеши по подходящ начин. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко самостоятелно?

Телец

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия.

Близнаци

За Вас денят не е чак толкова лош, но и особено успешен не може да бъде наречен. За щастие, ще успеете да избегнете неудобните ситуации, но само защото дори и за минута не губите своята бдителност. 

Рак

През този ден ще Ви бъде доста трудно да се справите с чувствата си към своя любим човек или към онзи, който претендира за това почетно звание. Ако не знаете как да наречете процеса, случващ се в душата Ви, по-добре не го назовавайте. 

Лъв

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре.

Дева

Имате предвид само един човек, който може да Ви даде добър съвет в създалата се ситуация, особено ако тя се отнася до личния Ви живот. Срещнете се с този човек, или поне му позвънете. Ако не знаете какво да правите, и особено ако се засяга Вашата кариера или репутация, без колебание потърсете помощ. 

Везни

Днес ще посветите цялото си внимание на интересен страничен проект. Гмуркайте се в него с главата надолу и се възползвайте от цялата тази енергия, която не Ви е давала покой през цялата нощ. Това пълно потапяне ще Ви донесе много приятни усещания

Скорпион

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се появи добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Работата ще придобие красива и привлекателна форма.

Стрелец

Излизате от неприятен и задържащ период. Здравето ви се подобрява, увеличете натоварването. Време за делови и бизнес контакти, за сключване на договори, за пътувания и уреждане на сделки на място. Всичко, започнато днес, ще носи печалби утре

Козирог

Възможни са изгодни големи покупки, особено през първата половина на деня. Отлична придобивка би било, да се снабдите с книги, различни справочни материали, носители на информация, компютри и др.

Водолей

Хубав ден за пътуване, екскурзии и смяна на обстановката. Колкото повече нови неща внесете днес в живота си, толкова по-добре. Ще успеете сравнително лесно да се откажете от вредна привичка, загубила своята актуалност, както и от стереотипи, пречеща на движението Ви напред.

Риби 

Целта си ще можете да постигнете неочаквано, въпреки всичките си пресмятания и предчувствия. За съжаление, може да останете недоволни от своето материално положение: от размера на възнаграждението, общата нестабилност и непредсказуемостта на своите доходи. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay