Защо да обичате малките си гърди?

10 причини и 10 знаменитости, които знаят как да го правят

Напоследък е трудно да не се запита човек: защо жените, пожелали да увеличат бюста си с операция, нарастват правопропорционално на случаите, в които такива операции се оказват с отвратителен изход? Толкова ли пък е важно жената да има големи гърди? И ако това е естественото мерило за женственост, защо в повечето случаи природата решава да даде малки?

Най-разпространеното обяснение е, че още от тийнейджърска възраст, момичетата с малка чашка на сутиена развиват определени комплекси. Съучениците им от противоположния пол масово се правят на интересни и чули-недочули, тръбят навсякъде, че са "цицомани". Да не би някой да ги обвини в липса на сексуалност. Надарените лолитки се радват на по-голямо внимание. Приятелките им, които са определяни като "пъпка на ребро", вътрешно започват да завиждат. Не е нужно да има злоба. Просто желание за по-големи гърди.

Аз самата съм от "благословените", които имат такива. Виждам другата страна на монетата и ми се иска да я споделя, пък дано откажа някого да си играе на "ези-тура" с физиката и здравето си. И така, ето десет житейски момента, в които лично на мен ми се иска да имах по-малки гърди. Ако желанието ви е обратното, замислете се върху тях. Може пък следващия път, когато попаднете в някоя от изредените ситуации, да си спомните, че не са ви избутали най-отзад на опашката, когато Господ е раздавал прелестите, а сами сте проявили здрав разум и сте се дръпнали настрани.

Когато се запознавате с мъж и той ви гледа в очите
Ако пазвата ви е скромна, неимоверно много нараства и шансът кавалерът да се любува на онези очи, които са ви на лицето. Нали се сещате – прозорецът към душата. С големия бюст всичко това пропада. Може и да не зяпа като простак, но при всички случаи новият ви познайник току ще хвърля по някой поглед към мястото, където ви се намира сърцето. И бъдете сигурни, че това не означава "в търсене на душа". Рано или късно, ще се запитате: само това ли виждат у мен?

Когато сте бременна, кърмите или просто остарявате
"Лисичите муцунки" ще увиснат. Поне малко. А представете си какво щеше да стане, ако на тяхно място имаше цели торбички. Докъде ли щяха да стигнат? Онзи гаден израз за "опасването" на гърдите с колана – дали е само израз? Едно е сигурно: бляскавият живот на големия бюст е кратък. След като поостарее, може наистина да изглежда като нещо, което има нужда от операция. Не че притежателката му само си е внушила така.

Когато си купувате по няколко разноцветни сутиенчета наведнъж
Български, китайски, луксозни – каквито ви душа иска. И каквито портмонето ви позволява. Може би не го знате, но тъй като повечето дами са с малки чашки, масовото производство не си прави труда да предлага кой знае какви сексапилни модели за нестандартните мерки. 75C, силиконов гръб? Забравете! Често се оказва, че единственият вариант да намерите поне един сутиен, който наистина да харесвате и да бъде по мярка на пищната гръд, е в най-скъпите магазини.

Когато носите дреха с прозрачен или гол гръбЗащо да обичате малките си гърди?

И по-надарените дами могат да си харесат такава, разбира се. Никой не ги спира и да я облекат. Само че огромна част от ефекта се губи, тъй като те не могат да си позволят да излязат без сутиен. Няма как – през красивия гол гръб ще трябва да минава и лента плат. Както вече споменах, тя надали ще е силиконова.

Сладката Кейт Хъдсън, например, знае как да носи с гордост и лекота малките си гърди. Тя много често залага на рокли с уникално изящен гръб, който да привлича вниманието. Ако бюстът ѝ беше голям, нямаше да ѝ позволи да облече емблематичната жълта рокля от "Как да разкараш гаджето за 10 дни". 

Бюстие
Рано или късно ще опрете до него. Абитуриентски бал, сватба или просто, защото ви харесва идеята да се появите с корсет. Ако гърдите ви са големи обаче, изборът между различни модели намалява драстично. Задължително ще трябва да се закрепи през рамената или през врата по някакъв начин. Другият вариант е да рискувате без презрамки и да прекарате цялото празненство в придърпване нагоре. Със сигурност ще стане така- специално ушитото за вашите гърди подлепяне, "вградените чашки", сутиенът без презрамки - всички те не могат да ви помогнат. Големият бюст е тежък бюст и бюстието задължително ще се смъква надолу.

Когато тичате след трамвая... или след мъж
Големите гърди ще тичат пред вас, при това – в различни посоки. А точно в такъв момент не искате всички наоколо да ви гледат, нали? Дори да оставим визуалните притеснения настрана, упражнението също така е и болезнено.

Когато си лягате по корем
Не е вярно, разбира се, че жените с пищен бюст не могат да спят в тази поза. Но все си мисля, че би било по-удобно, ако нямахме цяла допълнителна възглавница, при това – не под главата.

Когато не изпитвате болки в гърба
Тежестта на прекомерно големия бюст може да доведе до различни здравословни проблеми. Най-често това са болки в гърба и врата, зачервявания по кожата, затруднения в дишането.

Когато срещнете мъж с предпочитания към "малките спортни гърди"
Със сигурност има такива! Може и да не са болшинство, но със сигурност са много повече от онези, които ще върнат готината жена само, защото не е достатъчно надарена. И при всички положения, най-малко са мъжете, които харесват да пипат импланти. Каквото и да се говори сред силния пол, голяма част от представителите му в крайна сметка се женят за дами, които не могат да се похвалят с впечатляваща гръд.

Защо да обичате малките си гърди?Когато разгледате снимките
Събрала съм на едно място най-известните знаменитости, които имат малки гърди, имат и парите да ги уголемят, но нямат никакво намерение да го правят. Защото оценяват, харесват това, което им е дадено. И то по никакъв начин не възпрепятства кариерата им, даже напротив. Всички те се считат за доказано сексапилни. А ако сте значително по-надарени от тях, направо можете да забравите за тоалетите, с които изглеждат толкова добре на снимките.

Кристина Ричи и Дрю Баримор дори са известни с това, че са се подлагали на операции за – Внимание! - намаляване на бюста. Ето и личните им причини: 

"Гърдите на Кристина, с чашка D, бяха прекалено големи за нейното тяло. Толкова големи, че един продуцент се оплака: "Не можеш ли да ги пристегнеш тези неща?". Кристина имаше чувството, че пазвата е първото нещо, в което я гледат хората – и това не ѝ харесваше. Съветниците ѝ казаха, че ще получава по-добри роли, ако има по-малки гърди, тъй като според някои режисьори големият бюст означава празна глава" - обяснил е приятел на някогашната дъщеричка от "Семейство Адамс".

Дрю Баримор, от своя страна, казва: "Наистина обичам тялото си такова, каквото е в момента. Има нещо много неловко относно жените и гърдите им, тъй като мъжете ги гледат толкова много. Когато са огромни, започваш непрекъснато да мислиш за това. Боли те гърбът. Откриваш, че каквото и да си облечеш, изглеждаш едра."

Ще завърша с мнението по въпроса на Камерън Диас: "Трябва да призная, че ми харесва гърдите ми да бъдат стегнати и шикозни. Майка ми винаги е казвала, че идеалната гърда се побира в чаша за шампанско. Намирах това за готино и бях щастлива, че бюстът ми не порасна... Много жени мислят, че имат нужда от големи гърди, но аз съм живото доказателство, че можеш да стигнеш далеч и с малки такива!"

375 20
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



39
Не е посочен 08.05.2012|16:54
По-добре с малки гърди и малко дупе, отколкото с огромни гърди и огрооомно дупе!
38
Не е посочен 02.04.2012|19:28
Абе,кисело е гроздето...
37
Не е посочен 02.04.2012|19:16
strahotna statiq :)
36
Не е посочен 02.04.2012|18:47
По-добре по малки от колкото огромни тежести причиняващи неудобство и изкривявания
35
Не е посочен 30.03.2012|13:07
трябва да се харесваш такава каквато си!
34
Не е посочен 29.03.2012|15:28
Хубавата и лъскава опаковка не гарантира качеството на съдържанието си!
33
Не е посочен 28.03.2012|00:07
Стятията ми звучи като приказката "Лисицата и гроздето " . Не е важно какви са гърдите, а това да с размери, които подхождат на пропорциите на жената.
32
Не е посочен 26.03.2012|15:50
Интересна е да :).
31
Не е посочен 26.03.2012|15:50
Зависи от гърдите.
30
Не е посочен 26.03.2012|15:50
Жените с малки гърди са по-палави и подвижни :).
29
Не е посочен 26.03.2012|15:49
Циците не са всичко в една жена.
28
Не е посочен 26.03.2012|15:49
По-лесно се стягат :).
27
Не е посочен 26.03.2012|15:49
Защото са естествени.
26
Не е посочен 26.03.2012|10:50
важното е ти да се харесваш
25
Не е посочен 25.03.2012|15:58
Тия мацки са супер, много талант и визия за бъдещето. Кира Найтли ми е любима!
24
Не е посочен 25.03.2012|15:07
Всеки разполага с това,което природата му е дала.И мисля,че всяко едно от тези неща,трябва да бъдат оценени.Идеята за големите гърди се налага у нас чрез натрапването на това,че те са най-най...(идва от списания,интернет,известни личности и прочие), а не това,че някоя жена е имала нужда,просто да се хареса.В крайна сметка би трябвало да ни харесват заради това,което сме а не това на което се правим и практически не сме...Дори удоволствието,което вълнува всеки един от нас е същото..Къде е разликата?Всичко е на психическа основа,под съзнателно се набиват както тази идея така и много други.Всички жени,които са уголемили бюста си са имали проблеми,по един или друг начин. Не се подценявайте,уважавайте това,което имате и бъдете горди,че сте родени жени.Ето и моето определение за жена-сила,упоритост,любов и красота в едно.
23
Не е посочен 24.03.2012|13:10
Според мене хората са много комплексирани. Детайлите по-тялото не са толкова важни отколкото излъчването на самия човек. Аз лично не съм от много "надарените". Не се комплексирам, защото много ме харесват така, каквато съм и това ме прави адски щастлива. Ако един мъж ще ме харесва само заради тялото ми, аз не бих го приела. Смятам,че размерът на гръдната обилка, не е толкова важна, отколкото характера и излъчването на личността. Големият бюст или малкият не могат да се мерят с добротата, ума, позитивното и сладкото излъчване в една жена, тогава гърдите просто остават на заден план.
22
Не е посочен 23.03.2012|19:18
аз не съм на същото мнение де
21
Не е посочен 23.03.2012|19:17
оо това не го приемам ... големите гърди са къде , къде по - секси
20
Не е посочен 23.03.2012|17:06
Част от чарът на една жена идва и от самочувствие, съответно той се губи когато започнат да прозират комплексите ѝ. за мен комплексирани са девойките които прибягват до силикона и тежкия грим. Основната функция на грима , според мен, е да засилва красотата, а не коренно да преобразява жената, на което някои разчитат.
19
Не е посочен 23.03.2012|16:57
Една позната има доста пищен бюст и като върви прелестите и плонжират със стабилна амплитуда, като две вълни, които заплашват всеки момент да те залеят и удавят.
18
Не е посочен 23.03.2012|16:56
И за мен е така - дори ми е някак си по-естетически красиво жена с по-малка гръдна обиколка
17
Не е посочен 23.03.2012|16:55
Товар са да, една приятелка и беше трудно да си го носи всеки ден, особено лятото беше мъка
16
Не е посочен 23.03.2012|16:55
Аз харесвам всякакви гърди, стига притежателката им да ги носи със самочувствие.
15
Не е посочен 23.03.2012|16:54
И не само - опасно е да не гръмнат на подиума:)
14
Не е посочен 23.03.2012|16:53
Остава и да качат някое друго килце и ще заприличат на хора.
13
Не е посочен 23.03.2012|16:53
Винаги съм намирала жените със средни (нормални) гърди и с малки за много по-сексапилни от жените с големи.
12
Не е посочен 23.03.2012|16:52
Жената е съвкупност от елементи, които трябва да са в симетрия, за да се чувства тя красива и със самочувствие. Спортното и стегнато тяло е много по-важел елемент от гръдната обиколка и това се постига със собстевени усилия.
11
Не е посочен 23.03.2012|16:49
Аз харесвам по-малките спортни гърди - доста по-конпактни са, особено ако тренирате някакъв спорт. Големите балкони са красиви на вид, но наистина са голям товар.
10
Не е посочен 23.03.2012|16:46
Гръдната обиколка е просто една част от пейзажа, а най-важна е цялостната картина!
9
Не е посочен 23.03.2012|16:37
разбира се, освен това природата си знае работата. не е нужно всички да са еднакви
8
Не е посочен 23.03.2012|16:28
Хубава статия! Дори манекенките започнаха да свалят силикона, тъй като индустрията не ги иска така грозно напомпани.
7
Не е посочен 23.03.2012|16:17
готина статия, предполагам че за мнозина ще бъде интересна
6
Не е посочен 23.03.2012|16:16
природата на едни е дала голям бюст, на други слаби крака, плосък корем и т.н. важното е човек да се харесва такъв какъвто е и да има самочувствие.
5
Не е посочен 23.03.2012|16:15
4
Не е посочен 23.03.2012|16:13
Весела статия и добри примери. Харесва ме се вече;)
3
Не е посочен 23.03.2012|16:11
Естествено е най-хубаво! Колкото и да са добри имплантите, си личат.
2
Не е посочен 23.03.2012|15:49
Много добри примери в галерията как да превърнете малкия бюст в ефект. Мома с големи цици в подобни дрешки би изглеждала вулгарно и пошло. Според мен природата може и да не те дари с големи цици, но компенсира с дълги крака, стегнат задник, плосък корем... ;) Обичайте себе си, това е ключът!
1
Не е посочен 23.03.2012|15:40
Абе всеки трябва да се обича такъв какъвто е и въобще няма нужда от причина за да го прави, най-малко, защото някой си известен е на неговото дередже. Пък и тия дето са си комплесирани щото имат малки цици, едва ли ще им мине, понеже еди-коя-си звезда и тя била с малки. На мен поне не би ми минало, но пък аз и не бих си създала подобен комплекс.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay