Изберете Ейдън!

В реалния живот щастието с Тузаря е невъзможно

Делнична вечер, лежа в леглото и не ми се спи, превключвам отегчено с дистанционното каналите и попадам на серия от "Сексът и градът". Обичам "Сексът и градът"! Гледала съм всяка серия минимум по пет пъти... и нямам нищо против да ги гледам отново и отново. Гениален сериал – за жените, за мъжете, за секса, за любовта и за целия лабиринт от преплетените връзки и зависимости между тях. Гениален, защото е истински. Гениален, защото всяка жена може да намери себе си в него.

 

Всички ние имаме приятелка като Саманта, която би си легнала с всеки, стига да го пожелае и това по никакъв начин не я притеснява, напротив - харесва й. Всички сме слушали историите на нашата Саманта за последния пич с малка пишка, за невероятния секс в асансьора, на стълбите, в самолета, с двама, с трима, с жена... Всички познаваме Саманта, защото всяка от нас я има в живота си.

 

Всички ние познаваме и Шарлот, романтичката в компанията. Жената, която мечтае да се омъжи за принц, жената, чиито крака се подкосяват, всеки път когато й подарят цветя. Жената, която е измислила имена на децата си още преди да е срещнала въпросния принц. Вашата Шарлот, която е способна да пише любовни писма на хартия в 21 век, жената, която вярва в истинската и единствената любов повече от всеки друг на този свят.

 

Имаме си и една Миранда, която се скъсва от работа, за нея кариерата е абсолютен приоритет, няма много време за мъже и смята, че те са просто средство, чрез което задоволява физиологичните си нужди. Често е способна да убие всяка една пеперудка, която понечи да запърха в стомаха ни при мисълта за някой мъж. Тя е вашата добра приятелка от ученически години Анна, колежката от работата ви Мария, съседката ви Деси... Тя е вашата Миранда.

 

И Кари – мислещата и чувстващата. Жената, която се опитва да обясни и най-необяснимата любовна драма. Жената, която се разкъсва постоянно от дилемата "сама или обвързана". Жената, която не престава да търси отговора на въпроса "Съществува ли истинската любов и възможно ли е да я срещнем в лицето на един единствен мъж". Жената, която ни "учи" на любов, докато самата тя прави ГОЛЕМИ грешки, такива, които и ние допускаме постоянно и неизбежно.

 

Жената, която трябваше да избере между влюбения в нея до полуда Ейдън, готов да й се посвети напълно, защото е убеден, че тя е жената на живота му и между влудяващия я, непостоянния, несигурен в чувствата си, мъжът, който не казва "обичам те", мъжът, който не иска обвързване, мъжът, който си тръгва и се връща в най-неподходящия момент – ТУЗАРЯ.

 

Вие имате вашите Саманта, Шарлот, Миранда и Кари. Имате обаче и по един Ейдън и един Тузар в живота си и ако сте на кръстопът и не знаете кой да изберете, тук е моментът да ви припомня, че колкото и да си мислите, че сценарият на " Сексът и градът" е взаимстван от вашия живот, всъщност това е филм, а в реалността щастието с Тузаря е почти невъзможно, нека си го признаем!

 

Способни сте да си измисляте милиони варианти, в които отношенията ви с такъв мъж биха потръгнали, и аз държа да ви кажа, че се самозалъвате – едни повече, други по-малко.

 

Защо ви е такъв мъж? Защо предпочитате Тузаря пред Ейдън? Нито една от вас няма отговор на този въпрос. Може би жените сме мазохистки?!

 

Защо да не сме с прекрасен мъж, който ни обича, вместо да седим до телефона изнервено пушещи и чакащи Тузаря да звънне?

 

В истинския живот Тузаря никога няма да осъзнае, че вие сте специална, че вие не сте просто поредната жена в живота му, на него не му пука, че страдате, няма да отдели рафтче от гардероба си за вашите вещи, няма да ви позволи да си оставите четката за зъби в неговата баня. Няма да имате шанса дори да бъдете зарязана пред олтара, защото той просто няма никога да поиска да станете негова жена...

 

Затова искам да отправя една молба към всички Карита, които четат това : Изберете Ейдън!

 

Тузаря? Той нека си остане лудата тръпка в живота ви, за която ще разказвате скришно на внуците ви, когато дядо им Ейдън не е наоколо.

 

Дали ще се съгласите с мен или не, не знам, аз все още очаквам продължението на филма...

 

91 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 05.11.2011|19:32
Всичко това ,разбира се, е напълно вярно. Но аз не мога да спра да се питам :) какво се случва с тези "Тузари"? Все в един момент , колкото и да са богати, ще спрат да са сексуално активни и после накъде, остават сами или какво???
1
Не е посочен 17.06.2011|19:49
Жените наистина обичаме да страдаме и искаме да бъдем с този, който не иска да бъде с нас. Всяка жена, която гледа "Сексът и градът" се чуди на Кари, защо винаги избира Тузаря. Всички ние си мислим, че бихме избрали Ейдън, но жестоко се лъжем. Въпреки, че винаги знаем кое е по-добро за нас, никога не го правим и после се питаме: "Защо все на мен?", както много пъти казва и самата Кари. От страни всичко се вижда и лесно се преценява, но когато стане въпрос за нас, никой не може да вземе правилното решение сам, затова си имаме Саманта, Шарлот и Миранда.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay