Какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност?

Разберете повече за себе си!

Какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност?

Оказва се, че на света съществуват три типа хора, в зависимост от дължината на пръстите. Разковничето се крие в размера на безименния пръст и показалеца.

Погледнете картинката по-горе и вижте какъв човек сте вие според дължината на пръстите си:

Вариант А
Хората, при които безименният пръст е по-дълъг от показалеца, са особено магнетични. Те умеят, без особени усилия, да привличат интереса на околните върху себе си. Умели комуникатори са и способността им да водят разговор печели симпатиите на хората.

Освен това те са прагматици. Могат да се справят с всякакви делови проблеми чрез своето практично поведение. В работата си са сериозни и изпълнителни и се ползват с уважението на колегите.

Единственият им недостатък е, че са перфекционисти. Ако нещо не се получи така, както искат, са готови да работят дни и нощи, за да го постигнат. А това често коства нервите и здравия сън.

Какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност?

Вариант В
Ако показалецът ви е по-дълъг от безименния пръст, то вие сте забавна и уравновесена личност. Трудно нещо може да ви изкара извън релси, но случи ли се това - ставате особено арогантни и заядливи.

Знаете какво искате и как да го постигнете, като не се страхувате и отстранявате всяка пречка, която се изпречи на пътя към заветната цел. Стъпили сте здраво на земята и не сте от хората, които "летят в облаците” и фантазират, че и невъзможните неща могат да станат реалност само със силата на мисълта.

В отношенията си с околните сте мили и отзивчиви, затова те често ви приемат като техен ангел пазител.

Какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност?

Вариант С
Ако показалецът и безименният ви пръст са равни на дължина, то вие сте човек, който обича домашния уют и спокойствието. Предпочитате уединението пред шумните компании на хора, които едва познавате. За вас важи характеристиката, че на нощното ви шкафче задължително има интересно четиво.

Вероятно е да притежавате талант, с който не могат да се похвалят много хора. В такъв случай трябва да го развивате, а не да бягате от него.

Имате по-ниско мнение за себе си, отколкото би трябвало. Не ви липсва самочувствие, но себеуважението ви трябва да бъде една идея по-голямо. Наистина има защо!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

22 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay