Как да почистите съдомиялната?

Мръсна съдомиялна? Ето как да я почистите

Как да почистите съдомиялната?
pixabay

Да, вашата съдомиялна машина е предназначена за миене на съдове, но какво става с всички парчета храна и други мръсотии, които се измиват? За съжаление те не изчезват магически. Подобно на мивката, съдомиялната е изключително мръсна. Ще ви предложим метод за почистване на съдомиялна, който е напълно естествен.

1. Изпразнете съдомиялната и извадете или издърпайте най-долната част на съдомиялната. Намерете отводната тръба, почистете я, намерете филтъра и го измийте добре. Проверете всички въртящи се части и ги почистете с кухненска хартия.

2. Изсипете една чаша оцет в контейнера в долната част на съдомиялната. След това изсипете половин чаша сода в малка чиния и я поставете на горния рафт. Може да смените содата с две таблетки за съдомиялна.

3. Включете съдомиялната и оставете оцетът и содата да си свършат работата. Оцетът е естествено антибактериално средство, а содата за хляб помага да се разбият твърдите частици от мръсотията.

4. След като програмата е свършила, оставете съдомиялната затворена още 20 минути, за да може парата да продължи да почиства. Отворете съдомиялната и я избършете с кърпа или гъба. Съдомиялната ще бъде идеално чиста!

Включете почистването на съдомиялната в месечния си списък за почистване!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Приятелството след любовта би ме унижило. Настаняването на една силна страст в малко симпатично...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Колко време имахте връзка с партньора си, преди да сключите брак?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти