Някои го предпочитат с играчки

Предпочитаните вибратори са с по-малки размери, на мода е аналният секс

90-те години на миналия век. Секс магазините в България все още нямат особена популярност. Използват се главно за надничане през витрината. За сметка на това, ако на някого му омръзне да мастурбира с ръка, в употреба влизат краставици, американски пайове, водата от душа и разни други неща, непригодни за въпросната цел. По-лошото е, че хората, които имат проблеми с овлажняването, възбудата, преждевременната еякулация, диаметрите (на влагалището, пениса, ануса), нямат нито достатъчно информация как да си ги решат, нито смелост, за да потърсят такава. В крайна сметка, интимните отношения просто остават на заден план. А сексът е здраве, сексът е красота. 

В наши дни имаме добра новина. Най-накрая решихме, че трябва да се научим да свършваме с максимална наслада, преди да е свършил света. Че не трябва да се срамуваме от специфичните си сексуалните желания и проблеми. Че другите също ги имат. Магазините Sexwell съществуват у нас от две десетилетия, но едва през последните 5 години българките започват свободно да пазаруват. Продавач-консултантите бяха категорични: жените вече са достатъчно отворени към разнообразяването както на мастурбацията, така и на любовната игра. Влизат смело в секс шопа, обикновено знаят какво искат и не се притесняват да използват необходимите думи. Оправданието "Търся подарък..." също е отживелица. 

По правило жените над 40 се чувстват по-дискомфортно, заобиколени от рафтовете с изкуствени пениси. Въпреки това спокойно можем да кажем, че всички възрастови групи проявяват интерес към еротичното пазаруване. Ако пък вие изпитвате притеснение да се озовете лице в лице с продавач, пред когото ще разкриете сексуалните си нужди, няма страшно. За щастие съществува и анонимното онлайн пазаруване, при което артикулите се доставят при пълна конфиденциалност и опаковка, която не привлича вниманието. Така например в Get.bg може да отделите нужното ви време и да изберете най-подходящия продукт. И никой няма да разбере за това!

Изслушах с учудване разказа за 72-годишна жена, която решително посетила Sexwell и споделила проблема си. Преди време останала вдовица, след което започнала нова връзка, но тя била по-скоро платоническа, тъй като дядото вече "не можел". Бабата обаче се оплакала, че непрекъснато усеща тръпки по тялото и просто има нужда от секс. Помогнали ѝ да избере хубав вибратор. Жената останала изключително доволна от преоткритото удоволствие, след две седмици се върнала, за да разбере как се сменят батериите, а месец по-късно купила и колан с пенис. Така успяла да привлече и партньора си към възможностите за по-дълъг стаж в сексуалната област. Аплодисменти!

На другата крайност стои случаят с момиче, току-що навършило 18. Доволна, че най-сетне има официалното право да посети "магазина за възрастни", тя организирала групово посещение, в което обяснявала на приятелките си колко вида анални броеници е ползвала и кои я оставили най-доволна. Взимайки предвид притесненията ми относно липсата на детство и наличието на твърде безразборни контакти при подрастващото поколение, не бих дала кой знае колко аплодисменти за младата "разбирачка". 

Твърде големият размер не е за предпочитане. Наблюденията върху секс продуктите, които жените сами си избират, на практика го доказва. В магазините се предлагат различни дилда тип "Жребец", но дамите масово налитат на по-умерените дебелини. За сметка на това, все по-често представителки на нежния пол са готови да инвестират в името на качествен и мултифункционален вибратор. В галерията ни можете да разгледате някои от най-популярните напоследък. 

За да се ориентираме по-добре във възможностите на високотехнологичните играчки, добре е да сме наясно и със зоните, които евентуално ще бъдат стимулирани. Освен с прочутата G-точка, анатомията разполага още с A-точка (от анус) и P-точка (простата). Масово хората все още не са запознати с тяхното съществуване, съответно – и с допълнителните хитрини за доставяне на повече удоволствие. 

Много жени пък не са се преборили докрай с притеснението и пазят играчките само за себе си. А е доста вероятно партньорът да се зарадва на присъствието им в общия секс. Повечето мъже се възбуждат от такива неща. 

Те пък правят грешката да продължават с притесненията си относно размера. Забелязано е, че голяма част от мъжете тенденциозно отказват да снабдяват половинките си с играчки, по-големи от собствения им пенис. 

Интересно е също така да се знае, че в много случаи двата пола имат различни възгледи по въпроса кое бельо точно е секси. Затова, когато си избираме еротичните благинки, добре е да чуем и по-важното – да послушаме мнението на партньора. Все пак, това е облекло, предназначено основно за неговите очи и няма нищо лошо да се опитаме да му угодим. 

Някои го предпочитат с играчкиИзведнъж, точно тази година, най-актуален е станал интересът към продуктите за анален секс. Голяма част от дамите не си падат особено по този вид приключения. Знаейки за съкровените желания на повечето мъже обаче, от край време са склонни да позволяват нестандартно проникване, заради което изпитват болка и се чувстват дискомфортно.

Радостното е, че напоследък все повече дами откриват, че аналният секс може да достави голямо удоволствие и на тях. Секс шопът предлага достатъчно спомагателни продукти в тази насока. Един от тях е разширителят от снимката. Помнете, че накрайникът му е направен специално за конкретното място и вместо него не бива да се използва вагиналното дилдо. Потъне ли където не трябва, изваждането му със сигурност ще се превърне в проблем. 

Сред най-купуваните продукти за анален секс са и обезболяващите лубриканти. След известна практика, обикновените такива се превръщат в достатъчни. 

Въпреки всичко се намират и голям брой жени, които бягат от секс играчките като вампир от светена вода. Или такива, които ще ги използват, ако някой им подари, но в никакъв случай не биха стъпили в магазина да си ги купят. Поведението и в двата случая не е уместно. Как можеш да бъдеш сигурен, че сексът с вибратор няма да ти хареса, ако никога не си го опитал? 

Разбира се, има и такива дами, които се чувстват достатъчно добри в разнообразяването на мастурбацията и секса, без да ползват специални играчки. 

Пазаруването в секс магазин е въпрос на избор. Важното е да запомним, че в никакъв случай не трябва да бъде въпрос на срам.

132 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.09.2012|16:07
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ:}])
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара