Обичам те, не те обичам

Мъжете ни казват по-често "обичам те"

Мъжете първи казват "обичам те" около три месеца след началото на връзката, но жените не им вярват особено, показва американско проучване.

 

Според проучването мъжете, които първи изразяват любовта си с думи, не заслужават особено доверие, а жените в действителност предпочитат партньорът им да почака преди нещата да станат сериозни.

 

Когато изследователите от Масачузетския технологичен университет в САЩ анкетирали 45 мъже и жени, те смятали, че жените първи казват заветните думи. Но се оказало, че това не е вярно. Мъжете участници в изследването заявили, че първи казват "обичам те" в 61,5% от случаите.

 

Представителите на силния пол започвали да мислят да изразят любовта си на 97,3-я ден от връзката, шест седмици преди жените, показва изследването. Други експерименти показват, че времето е ключът за изричането на сакралните думи като мъжете предпочитат да ги чуят още в началото на връзката. Те възприемат това като знак, че жената иска да си легне с тях. Жените обаче не се доверяват на мъже, които изричат "обичам те" прекалено рано.

16 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.06.2011|09:18
Мъжете никога не правят нещо току така. Зад всяка тяхна дума или жест се крие някаква умисъл, било то хубава или не. Много жени се връзват на тяхното "Обичам те!" и после плачат, защото повече не им се е обадил, след като е получил това което е искал, а именно секс. Един мъж трябва да се изпита преди да помислим за нещо сериозно с него, ако ни докаже, че наистина има сериозни намерения, тогава вече започваме да гледаме на него с други очи. Всичко се свежда до правилната стратегия.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay