Подмятанията от непознати са насилие, не комплимент!

Запазете коментарите си за кварталната кръчма, а най-добре - за някой сайт, създаден специално с цел запознанства. Със сигурност ще направите поне една идея по-добро впечатление

Подмятанията от непознати са насилие, не комплимент!

Лелее, колко си сладка! Направо ще те изям!

Ехаа, какви крака!

Ще те изпия на екс!

Май си пила доста боза като малка!

Много си красива! (казано с меко казано мазен тон, който определено не изрича просто мил комплимент)

Това са едва няколко примера за вербалното насилие, на което ние, jenite, сме подложени всеки ден, само и единствено заради "смелостта” да излезем от вкъщи и да се гмурнем в градския водовъртеж. Без дори да броим така или иначе безбройните вариации на класическото подсвиркване.

Убедени сме, че неведнъж ви се е искало да имахте у себе си скрита камера, за да може да заснемете всички безумно неприятни и обидни подмятания, изречени по ваш адрес от минувачи, с които нямате и не желаете никога да имате каквото и да е общо минало, настояще и бъдеще.

В повечето случаи сме свикнали да подминаваме с възмутена гримаса подобни намеци, а и не сме сигурни доколко ответна реакция би била подходяща, защото от опит знаем, че пътят между "хей, сладурче” и "майната ти, кучко” е изключително къс.

Колкото впрочем къси и посредствени са представите на тази особена порода господа за жените като цяло. Представи, които раждат безкраен низ от комплекси.

А на всички тези сред вас, които ще кажат, че това е просто комплимент и мил начин да поздравиш една жена, ще напомним, че дори и само едно "здрасти”, изречено от непознат с плашещ блясък в очите, НИКАК НЕ Е ПРИЯТНО, А ДОРИ НАПРОТИВ! Запазете подмятанията си за кварталната кръчма, а най-добре - за някой сайт, създаден специално с цел запознанства. Със сигурност ще направите поне една идея по-добро впечатление.

В подкрепа на всичко, написано дотук, ви предлагаме да изгледате и видеото, поместено по-долу. То показва десетчасовия тур на млада дама из улиците на Ню Йорк, заснет с помощта на скрита камера. През това време тя е заговорена над 100 пъти от случайни минувачи от всякакви социални прослойки. Само защото се разхожда сама. Само защото е жена.


Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

8 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay