Седмичен хороскоп за 29 февруари - 6 март 2016

Какво ви очаква през тридневната работна седмица?

Седмичен хороскоп за 29 февруари - 6 март 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Не парадирайте с успехите си повече, отколкото е необходимо. По този начин няма да привлечете вниманието върху себе си, а по-скоро ще го отблъснете. Опитайте се да работите тихо, като оставите постиженията ви сами да говорят за себе си. Няма нужда да разгласявате всяка своя стъпка.

Телец
Водите война със себе си и докато не установите, че от нея няма никакъв смисъл, ще продължите да живеете в отричане и заблуда. Изобщо не е правилно да обвинявате себе си за всеки неуспех, койтон ви сполети. Не бъдете толкова сурови със себе си - всеки човек има своите слаби моменти.

Близнаци
Радвате се искрено на щастието на своя добра приятелка, но тайничко се чудите кога и вие най-сетне ще попаднете "в капана” на подобна любов. Не бързайте - за всичко си има време. Обичта ще дойде при вас, но трябва да бъдете търпеливи.

Рак
Освободете се от напрежението, като си подарите време само за себе си. Имате нужда да се поглезите и да си припомните, че вашето удовлетворение е не по-малко важно от това на околните. Трябва по-често да поставяте себе си на първо място. Не го забравяйте!

Лъв
Справяте се чудесно с всичките си задължения и все пак имате чувството, че не давате всичко от себе си. Обяснете си каква е причината да разсъждавате по този начин - дали това не са просто неуверени мисли или самата истина? Само така ще имате възожност да се поправите.

Дева
Сами поставяте граници на възможностите си, а това в никакъв случай не ви помага. Намирате се в период от кариерата си, в който трябва да разгърнете целия си потенциал, за да заслужите мястото, към което се стремите. Не се самоограничавайте - така ще доведете сами себе си до провал.

Везни
През последните дни срещате известни трудности в разговорите с половинката си. Напрежението между двама ви е видимо, но никой от вас не се престрашава да заговори за това, което го притеснява. Възползвайте се от времето, което ще прекарате заедно през тази седмица, за да изчистите недоразуменията.

Скорпион
Предстои ви пътуване, чрез което ще успеете да се измъкнете от сивотата на ежедневието. В компанията на най-близките си хора ще съумеете да извлечете най-доброто от тази екскурзия, за да се върнете на работното си място, заредени с нови идеи и енергия.

Стрелец
Хората наоколо не се виновни за лошото ви настроение. Начумерената ви гримаса ще успее да прогони много хора от дните ви през тази седмица и въпреки че осъзнавате, че вие сте причината за всички спорове, не можете да се спрете. Сприхавостта ви понякога е по-силна от самите вас.

Козирог
Имате съмнения относно искреността на ваш близък, който и преди се е опитвал да ви заблуди. Не се доверявайте, защото е напълно възможно играта, която играе този път, да има негативен ефект не само върху вас, но и върху хората, които обичате най-много на този свят.

Водолей
Седмицата за вас ще бъде много спокойна и ще успеете да си починете от работните задължения. Семейството ви ще бъде ежедневната ви компания и нищо не може да ви направи по-щастливи от този факт. Ценете моментите, в които сте заедно, защото те напоследък са рядкост.

Риби
В началото на седмицата ще се изправите пред проблем, който ще ви се стори невъзможен за разрешаване. В нейния край обаче изненадващо стечение на обстоятелствата ще ви поднесе решението "на поднос”. Действайте бързо, за да се отървете от неприятната ситуация.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay