Седмичен хороскоп за 30 ноември - 6 декември 2015

Каква ще бъде новата седмица?

Седмичен хороскоп за 30 ноември - 6 декември 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата ще бъде изпълнена с емоционални преживявания, които ще ви разтърсят и ще ви накарат да се замислите за нещата от живота и за това какво искате вие от своя житейски път. Хубаво е, че сте достигнали този етап и имате желание за борба.

Телец
Недейте да бъдете черногледи, защото не всичко е толкова лошо, колкото изглежда. Да, тези дни няма да ви липсват досадни пречки по пътя към успеха, но никой не е казал, че ще бъде лесно. Стиснете зъби и се борете.

Близнаци
Искате нещо или някого, но просто сте твърде горди, за да си го признаете и да се отдадете на желанията си. Това може да ви направи доста нещастни. Сега е подходящ момент за действие и не бива да се колебаете или страхувате от развоя на събитията.

Рак
Седмицата ще ви предразположи към откровения и искрени разговори, които ще бъдат във ваша полза и ще ви накарат да преосмислите някои свои решения. Все пак трябва да бъдете внимателни и да има някаква последователност в действията ви.

Лъв
Тази седмица ще предпочитате да бъдете по-тихи и кротки, което не е никак типично за вас, но не сте в настроение за шумни изблици. В момента се нуждаете от спокойствие, трябва да останете насаме със себе си, защото има над какво да помислите.

Дева
В главата ви се въртят всякакви планове  и обмисляте ситуации, които може би никога не биха могли да се случат. Това е лошото на богатото ви въображение, което ще си прави шеги с вас през новата седмица. Запазете спокойствие, всичко е в главата ви.

Везни
Тази седмица ще се намирате на емоционална въртележка и няма да ви бъде никак лесно да се справяте с ежедневните задачи, защото тялото ви ще бъде на едно място, но умът ви ще блуждае къде ли не. Опитайте се да гледате по-реално на нещата.

Скорпион
Седмицата се очертава доста напрегната и изпълнена с ангажименти, но това няма да ви натовари, а дори напротив. Ще се почувствате значими и изпълнени с енергия, ще бъдете във вихъра си и всички около вас ще оценяват усилията ви.

Стрелец
Не бъдете твърде взискателни към себе си и не се опитвайте да постигнете целите си на всяка цена, защото има неща, които просто не си струват усилията. Отделете си повече време за почивка и моменти с най-близките ви хора.

Козирог
Тази седмица трябва да си държите езика зад зъбите, защото в противен случай рискувате да си навлечете проблеми и да се замесите в скандал, от който ще се измъкнете трудно. В момента е по-добре да си мълчите и да търпите.

Водолей
Седмицата ще бъде изпълнена с работни ангажименти и ще ви бъде доста трудно да откриете време за почивка и пренастройка,  а се нуждаете именно от това, защото животът не е само работа и има други мисли, които витаят в главата ви.

Риби
Не се предавайте и не губете надежда дори и седмичните ви планове да претърпят обрат или неуспех. Никога не знаете какво точно ще дойде на тяхно място, може да се окаже дори по-добро. Неочакваните неща ни носят най-голяма радост!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay