Седмичен хороскоп за 4 - 10 януари 2016

Какво предстои за вас през първата януарска седмица?

Седмичен хороскоп за 4 - 10 януари 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Началото на седмицата за вас ще бъде ударно. Имате толкова много нови идеи и цели за постигане, че не се нуждаете от никого, за да се устремите право към тях. Усилената работа, която ще започнете още от днес, ще даде своите разултати.

Телец
Притеснявате се за свой приятел, който е прекалено затворен в себе си, за да сподели на когото и да било какво го измъчва. Вие обаче виждате, че нещо не е наред. Предложете сами помощта си - само така ще успеете да облекчите болката му.

Близнаци
Дължите много на човек, който е направил изключително голяма услуга към вас и вашето семейство. Не можете да си намерите място, докато не му се отплатите. Днес ще ви бъде предоставена такава възможност, която е толкова краткосрочна, че е възможно да я пропуснете. Бъдете нащрек.

Рак
Очаквате пристигането на близък човек, когото не се виждали скоро. Това сладко нетърпение завладява цялата ви същност и настроението ви е приповдигнато и радостно. Идните дни ще прекарате в приготовления за посрещането на своя добър приятел.

Лъв
Работните ангажименти започват да намаляват, след като голяма част от тях сте успели да свършите през празничните дни. Седмицата ще бъде спокойна в това отношение, но личен проблем заплашва да разклати основите на досега стабилната ви връзка.

Дева
Тази седмица е времето, в което ще се случи събитие, което очаквате от дълго време насам. Планираният график най-накрая се осъществява така, както искате. Какви ще бъдат резултатите от най-накрая постигнатите желания - тепърва предстои да разберете.

Везни
На дневен ред пред вас стои на пръв поглед дребен проблем, който обаче може да има неочаквани негативни последствия върху живота ви. Заемете се с него, докато разрешаването му е все още лесно. Ако почакате още малко, рискувате да увеличите сложността му.

Скорпион
Чувствате се в хармония със света около себе си. Дори да ви се случи някакво негативно събитие, вие просто го оставяте зад гърба си, защото сте осъзнали, че има много други неща, които си заслужават усмивката ви. Това е правилният подход за преминаване през трудностите - запазете го.

Стрелец
Задачите на работното място са се натрупали през почивните дни и сега пред вас стои огромна купчина работа, която чака само вас. Започнете с по-сложните задачи, за да оставите за края на седмицата по-дребните и бързи задължения.

Козирог
Щастливи сте и това ви личи. Новата година ви носи много положителни емоции и поводи за усмивка. Наслаждавайте им се - те няма да свършат скоро. Предстои цяла седмица на приятни вълнения и неочаквани изненади.

Водолей
Стиснете зъби и дайте всичко от себе си, за да се справите сами с пречка, изправила се на пътя ви в началото не седмицата. Най-добре е да не търсите чужда помощ, освен ако наистина не се нуждаете от такава. Проблемът ви си е лично ваш, а вие нямате нужда от хорските коментари.

Риби
Любовта е силата, която ви дърпа напред. Чувствате се на върха на щастието, защото имате ползотворна и много дълбока връзка с човека до себе си. През идните дни очаквайте мил жест от негова страна, който ще ви докаже, че той е единственият човек за вас.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay