Седмичен хороскоп за 5 - 11 октомври 2015

Какво ви очаква през идните седем дни?

Седмичен хороскоп за 5 - 11 октомври 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Опитвате се да изчистите проблем, който тревожи съзнанието ви и ви носи много напрежение и негативни емоции. Сами обаче няма как да се справите. Трябва да работите заедно с хора, които не харесвате особено, за да постигнете разрешение на сложната ситуация. Нямате друг избор, така че се примирете и дайте всичко от себе си.

Телец
През настоящата седмица ще изпитате емоции, каквито не сте изпитвали от дълго време насам. Случват се събития, които ви изправят на нокти, както и такива, които ви карат да се чувствате едновременно щастливи и тъжни. Емоционалното ви състояние е доста нестабилно и ще усетите всички негативи от неумението да овладявате емоциите си.

Близнаци
Предстои ви двойна победа, с която ще успеете да докажете на хората около себе си, че заслужавате позицията, която в момента заемате в службата. Най-накрая успявате да натриете носа на всички зложелатели и доказвате, че съмненията в способностите ви са били напълно неоснователни.

Рак
Все още търсите себе си и през идните дни ще постигнете голям напредък в тази своя мисия. Срещнатите по пътя хора и сблъсъкът с редица трудности изграждат от вас един много борбен човек. Те каляват характера ви и създават новото ви по-силно Аз.

Лъв
Налага се да ограничите временно достъпа на хората до себе си. Дори и най-близките ви хора ще бъдат лишени от вашата компания през идните дни, но тази ваша липса в живота им е за добро. Самите вие имате нужда от уединение, за да се справите с изграждането на личен план, който ще ви спечели много важна житейска битка.

Дева
Бъдете пестеливи и не си позволявайте скъпи покупки. Финансовото ви състояние не е никак стабилно, а няма и никакви изгледи скоро нещата да се оправят. Затова преценете какви са най-наложителните ви харчове и не предприемайте сложни финансови сделки.

Везни
Прекрасно разбирате, че не можете да помогнете на всички. Затова не се ангажирайте с обещания, които не можете да изпълните. Иначе рискувате да вдъхнете фалшива надежда на близък човек, която ще му причини много болка.

Скорпион
Държите се нелогично и хората около вас се чудят какво се случва в живота ви. За поведението ви си има причина, но вие не искате никой да се бърка в живота ви, затова не споделяте с никого. Недейте обаче да изкарвате яда си върху хора, които нямат никаква вина за случващото се в живота ви.

Стрелец
Доброволно се съгласявате с чуждо решение, което засяга до голяма степен вашия живот, но вътре в себе си знаете, че това не е удобен за вас вариант. Недейте да стоите безмълвно, а заявете приоритетите и желанията си.

Козирог
Позволявате на негативни събития да се отразят на настроението ви и през цялата седмица ще бъдете потиснати и унили. Няма смисъл да се тревожите за неща, които не зависят от вас, и не можете с нищо да промените. Усмихнете се и продължете гордо напред.

Водолей
През идните дни ще има развитие в отношенията ви с човека, който заема все по-голямо място в сърцето ви. Щастливата развръзка ви дава надежда за бъдещето и вие се чувствате по-добре от всякога. Позитивните емоции са изписани върху лицето ви.

Риби
Седмицата за вас ще бъде доста скучна и в нея няма да има никакви по-специални преживявания. Работа, задължения и еднообразие вкъщи - така общо взето могат да бъдат характеризирани идните дни за вас.

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay