Седмичен хороскоп за 8 - 14 февруари 2016

Какво предстои за вашия зодиакален знак?

Седмичен хороскоп за 8 - 14 февруари 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата за вас ще бъде много продуктивна. Ще успеете да свършите работата, която сте планирали, и то по начин, който ще ви донесе много дивиденти. Възползвайте се от тях - заслужили сте ги със собствените си усилия.

Телец
Големи притеснения ви очакват през идните няколко дни. Те са свързани както с вашия личен свят, така и с натовареността на работното място. Отвсякъде ви пришпорват и ви карат да спазвате крайни срокове, което се отразява на работата ви.

Близнаци
Осигурете си спокойствие, защото ще ви бъде нужно с оглед на сътресенията, които предстоят в личен план. Ще се сблъскате с не един проблем във взаимоотношенията с половинката си и за да ги разрешите, ще се наложи да вземете кардинални решения.

Рак
Оглеждайте се за малките знаци - именно те ще ви насочат към мястото, до което се стремите да стигнете. Скритите указатели не са сложени от съдбата, за да ви заблудят, а за да разкрият желания път само пред вас - околните могат да ви завидят.

Лъв
Пререкания с близък човек ще напрегнат сетивата ви в началото на седмицата. Потърсете извинението, което заслужавате, но ако има нещо, за което вие трябва да се извините - не се колебайте да го направите!

Дева
Обмисляте ситуацията прекалено подробно. Няма как да вземете предвид всяка една гледна точка и всяка страна по проблема. Вдълбайте само във вашата полза от цялата случка и действайте спрямо собствените си убеждения.

Везни
Ще помните тази седмица дълго време. Пред вас има няколко възможности, но ако послушате сърцето си, няма да сбъркате. В понеделник и вторник ще имате известни финансови затруднения, но след това положението ви ще се подобри. Уикендът се очертава изпълнен с приятни емоции и незабравими мигове.

Скорпион
Любовта напоследък само ви разочарова. Изпитвате затруднения да се доверите на половинката си, защото ви се налага да прекарвате дълго време разделени. За разлика от положението вкъщи, в офиса работата ви процъфтява. Колегите ви ценят и ви се доверяват, а началникът ви се възхищава на отличната комуникация, която владеете.

Стрелец
Иска ви се да зарежете всичко, но изчакайте до края на седмицата - имате доста ангажименти в работа, за да си позволите своеволия. Имайте предвид, че тази седмица ще ви донесе доста значими успехи, които ще се отразят осезаемо на професионалното ви развитие.

Козирог
Възможно е в началото на седмицата някой да ви завиди и да помрачи настроението ви. Това не бива да ви притеснява - в четвъртък или петък ще разберете със сигурност, че този човек така или иначе не заслужава вниманието ви.

Водолей
Страхувате се да изразите мнението си на работното място, защото смятате, че идеите ви не са достатъчно добри и оригинални. Началото на седмицата е идеалният момент да споделите плановете си с началника. Ако се решите на тази крачка, ще пожънете много успехи.

Риби
Вие истински се наслаждавате на вниманието на околните. Не забравяйте обаче, че вие също трябва да връщате жеста. В момента кариерата ви е в затишие, но в края на седмицата ще получите неочаквано предложение.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay