Секс рано сутрин

Рецепта за ласки по развиделяване

Секс рано сутрин

Екипът ни направи проучване сред женската аудитория относно времето от денонощието, по което дамите обичат да се отдават на страстни ласки между чаршафите. Преобладаващата част от отговорите отхвърлят сутрешния секс като вариант. Съдейки и по нашите лични усещания, се запитахме защо се получава така, че сутрин жените предпочитат да се излежават и си мечтаят за гореща чаша кафе, докато мъжете необуздано ги тресат хормони.

Психолозите имат обяснение. С отварянето на очите сутрин пред погледа на жената се изписва списък със задачи. Понякога задълженията са планирани до минутата. Докато при мъжете нещата не са изпълнени с чак такова съдържание. Пък и чисто физиологично кръвта им по това време на денонощието не отива точно в мозъка, ако ни разбирате.

За да бъдат предразположени към интимни забавления в ранните часове, жените трябва да бъдат емоционално стимулирани, обясняват още психолозите. Закуска, поднесена в леглото, ароматна чаша кафе, нежно докосване от партньора и гушкане са ключът към хубавия секс за старт на деня.

"Сутрешният секс освобождава хормона окситоцин, който кара партньорите да се чувстват свързани през деня, когато са разделени. Освен това така се подсилва имунната система, а повишените количества естроген в женското тяло, правят кожата гладка, а косата блестяща" обяснява психоложката Деби Хербеник пред
Woman's Health.

Ще ни се наложи да преосмислим женската си позиция за секса рано сутрин. Правят ни закуска в леглото и ставаме по-красиви. Добре звучи!

582 12
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 11.09.2012|16:06
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ :):):):):)
1
Не е посочен 11.01.2012|09:33
да, но само звучи-сутрин всяка минутка ми е ценна и ако трябва да включа и секс значи трябва да стана в 5ч ужас...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay