Странните и забавни неща, които всички жени правят под душа

И вие правите някои от тези неща, нали?!

Странните и забавни неща, които всички жени правят под душа

Вземането на душ е част от ежедневната ни рутина, но понякога може да бъде доста скучно преживяване. Ето защо се опитваме да го разнообразим по някакъв начин и започваме да си измисляме какви ли не малки странни привички, които да изпълняваме, докато се къпем.

Неведнъж сме ви доказвали, че жените сме малко странни същества и днес идва поредното доказателство. Важното е, че тези странности ни правят още по-сладки и забавни, а кой може да устои на такава комбинация? Ето кои са най-честите комични дейности, които извършваме под душа!

Пеем или говорим
Всеки ден се питаме защо акустиката в банята ни кара да звучим като Адел, а извън душа като ранено диво животно. Стените на банята явно заблуждават, но пък това не ни пречи всеки път да изнасяме по един малък концерт. Друго любимо занимание са въображаемите спорове с всички онези хора, на които не сме казвали всичко, което е трябвало. В един момент се оказва, че стоим под душа и спорим със стената отсреща…

Игра на нерви с водата
О, великата борба за идеалната температура на водата. Схемите са доста сложни, но практиката ни учи да действаме много бързо. Врътваме кранчетата във всички посоки и всичко е чудесно, освен ако няма някой друг вкъщи, който реши да пусне водата в тоалетната… Тогава всичко започва отначало.

Имаме странна последователност на действията
Трябва задължително да си измием косата преди всичко останало? Или пък да си обръснем краката и след това да ексфолираме тялото си? Никой не помни кога и защо започват тези странни навици и нуждата от подобна последователност, но е факт, че този феномен се наблюдава почти при всеки.

Изпускаме абсолютно всичко
Водата и сапунът ни правят още по-непохватни и всичко около нас започва да пада. В крайна сметка се отказваме да събираме всички шишенца и се къпем в пълен хаос.

Ставаме много търсени
Защо всички решават да ни звънят и да ни пишат, когато влезем да се къпем? Сякаш знаят, че не можем да отговорим и ни дразнят. Още по-голямата беда е, че понякога не се стърпяваме и пъхаме телефона под душа, избор, за който може да съжалим много набързо, ако изпуснем и него, както всичко останало.

Мислим си, че всеки странен шум идва от сериен убиец
Ето до какво води богатото въображение и гледането на много филми - всеки шум, който чуем, докато сме под душа, звучи като приближаващ сериен убиец, който ни дебне зад завесата с нож в ръка и страшна физиономия.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay