ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Нравът на кое животно е най-близък до вашия?

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Зодиакалният знак разкрива много подробности за вашата личност. Той обединява отличителните характеристики на група от хора, родени в един и същ времеви отрязък.

Какво общо има зодията с различните видове животни? Много просто - тя може да бъде сравнена с нрава на 12 различни животни, като по този начин бъде определено кое от тях има най-близък характер до вашия. Разберете…

Овен

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте кенгуру. В живота сте лидер и си падате работохолик. Силно независими сте и силната ви воля не ви позволява да се откажете от нито едно начинание, дори то да изглежда напълно невъзможно. Отдадени сте на работата си и професионалната ви етика ви печели уважението на колегите.

Телец

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте тасманийски дявол. Може да се каже, че сте доста инатливи, но пък умеете да завързвате страхотни приятелства, благодарение на търпението и щедростта си. Обичате да осъществявате нови контаки, а любимият ви начин за почивка е разходка в планината. 

Близнаци

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте папагал. Разговорливи сте и лесно се разбирате с хората, което ви превръща в предпочитан събеседник. Умеете да се забавлявате и знаете как да разсмеете околните. В личен план сте силно чувствителни, но рядко показвате ранимата си страна пред другите.

Рак

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте куока - бозайник от семейство Кенгурови. Мили сте към околните, а сърцето ви е изпълнено с любов към всичко, което ви заобикаля. Не понасяте несправедливостта и се борите с всички сили срещу нея. Никога не бихте предали семейството или приятелите си - хората, които обичате, са най-важните в живота ви.

Лъв

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте птица - присмехулна кукабура. Притежавате невероятно чувство за хумор и освен това сте особено щедри. Обожавате да сте в центъра на вниманието и имате склонност да се присмивате над околните, за да получите внимание. Никога обаче не им мислите лошото, а го правите с цел забавление.

Дева

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте коала. Въоръжени сте с търпение, което сякаш никога не може да бъде изчерпано. Силен характер сте и хората често се обръщат към вас за съвет, понеже знаят, че могат да разчитат на опита ви. Поемате отговорност за своите действия, здраво стъпили сте на земята и никога не бихте си позволили грубо отношение към друг човек.

Везни

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте валаби - торбесто животно от семейство Кенгурови. Характерът ви се отличава със спокойствие и дипломатичност. Чаровното ви излъчване винаги ви печели одобрението на околните. Позитивна личност сте и рядко си позволявате да бъдете черногледи.

Скорпион
Вие сте ему. Харизматична личност сте, но за околните сте много мистериозни. Трудно е човек да разгадае какви мисли се въртят в ума ви, а камо ли - какво чувствате. Силната ви аура ви превръща в изключителни лидери.

Стрелец

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте ехидна. Следвате правилата стриктно, но жадувате за приключения. Имате нужда от промяна в живота си, а философският ви начин на мислене не ви позволява да я предприемете. Понякога "летите в облаците”, но това не ви пречи да се справяте успешно в живота.

Козирог
Вие сте диво куче Динго. С каквото и да се захванете, винаги го довеждате до самия му край. В ума ви се въртят безброй идеи, които лесно намират своето приложение, благодарение на креативността ви. Самодисциплинирани и сериозни сте, понякога дори твърде много.

Водолей

ТЕСТ: Какво животно сте според зодията си?

Вие сте алигатор. Никога не можете да задоволите напълно жаждата за приключения, въпреки че постоянно се впускате в такива. Харесва ви да откривате и научавате нови неща, а бунтовническият ви дух не ви позволява да се примирявате с неща, които не ви харесват.

Риби
Вие сте вомбат! Притежавате мистериозен чар, огромно любопитство и невероятна сръчност. На вас може да се разчита и това доказва огромният кръг от приятели, с който сте заобиколени.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

22 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay