ТЕСТ: Какво означава формата на ноктите ви?

Разберете повече за себе си само за няколко минути

ТЕСТ: Какво означава формата на ноктите ви?

Редица външни белези са способни да разкрият подробности за всеки човек. Тялото е огледало на вътрешния свят на личността. Ръцете например са неизчерпаем източник за състоянието на човек и неговия характер. Освен да си гледате на ръка, бихте могли да проверите и какво казва формата на вашите нокти за вас.

Погледнете картинката горе и внимателно сравнете показаните образци със своите собствени нокти. Коя форма прилича най-много на вашата? Вижте какво означава тя…

1. Ако имате къси нокти, оформени по подобен начин, сте енергични и любопитни. Склонни сте да се доверявате на интуицията си, но предпочитате да мислите логично. Много трудно някой може да ви измами, а и вие рядко лъжете.

2. Ноктите, които са по-широки, отколкото дълги, показват, че сте критично настроена натура и лесно избухвате. Рядко причинявате злини на околните, но определено хората, които харесвате, се броят на пръсти. Същевременно влюбите ли се в някого, той се превръща в идол за вас.

3. В случай че формата на вашите нокти е такава, вие сте здравомислещ човек, който е способен да реагира адекватно във всяка ситуация. Имате широк кръгозор и рядко критикувате околните. Готови сте за нови идеи и сте по-скоро интуитивни, отколкото практични.

4. Вие сте приятна, добродушна и весела личност. Дори околните виждат, че сте мечтатели с артистична жилка. Същевременно обаче, ако някой ви обиди, сте способни да му се сърдите с дни и в такива случаи сте доста злопаметни.

5. Големите квадратни нокти показват, че се уравновесени и се отличавате с приятен характер. Реализирате без грешка всяко нещо, с което се захванете в професионален план. Личният ви живот обаче е застрашен от вашия перфекционизъм.

6. Тази форма говори, че сте чувствителни и лесно ставате жертва на стрес. Активни и динамични сте, но нервите ви понякога не издържат. Склонни сте да търсите утеха в близките си, които понякога не откликват и това още повече ви депресира.

7. Вие сте умни и открити, склонни към забавления. Имате много приятели и не понасяте мисълта, че все някога ще ви се наложи да водите скучен живот. Обичате пътешествията и не спирате да кроите вълнуващи планове за бъдещето.

8. Емоционалното ви състояние често е нестабилно и по тази причина вие се опитвате да криете чувствата си от околните. Влюбчиви сте и много бързо решавате, че сте открили поредния перфектен партньор. Това ваше качество обаче ви прави много добри приятели, защото за нищо на света не бихте предали някого.

За още любопитни тестове станете част от Jenite.bg във Facebook!

12 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 09.07.2014|13:14
И аз съм доволна от моите резултати , но ме изненада , че има някакво значение формата на нокътната плочка
6
Не е посочен 09.07.2014|13:13
Интересно , никога не съм се замисляла , че това има някакво значение
5
Не е посочен 09.07.2014|12:12
И аз не вярвам,но винаги е добре да прочетеш нещо позитивно за характера си :)
4
Не е посочен 09.07.2014|12:12
Доволна съм от моите :)
3
Не е посочен 08.07.2014|20:07
Много обичам такива статии и тестове , макар че не вярвам на повечето
2
Не е посочен 08.07.2014|20:06
Определено има нещо вярно , защото съвпадна написаното със самата мен
1
Не е посочен 08.07.2014|19:39
Много интересен тест . Харесва ми резултата
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay