Теми, които да избягвате в първата година от връзката (Част 2)

Теми, които да избягвате в първата година от връзката (Част 2)

Ако се чудите дали е прекалено рано да говорите с гаджето си за някои неща, нека ви подскажем, че има такива теми, за които е по-добре да проявите търпение. Едва ли бихте искали да създадете излишно напрежение или притеснение през първата година, когато все още се опознавате. Разбира се, всяка връзка напредва по свой начин, но е хубаво да помислите дали ви е дошло времето да подхванете следните теми:

Всичко в графата "прекалено лесно се привързван” и "ще те зарежа”

Добре е да споделяте какво мислите за децата, семейството, това са нещата, които ще ви сближават все повече и с тяхна помощ се опознавате. Но, ако споделяте прекалено много или прекалено рано подробни детайли, за това как искате да кръстите децата си, възможно е да не постигнете желания от вас ефект и вероятно ще уплашите вашия партньор. Хората често бъркат тези две неща. Обикновено единия или другия е човекът, който е прекратявал повече предишни връзки, неговото възприятие за връзката е различно от това, на този, който е бил зарязван повече пъти. С любезна и търпелива откровеност може да постигнете добри резултати в процеса на опознаване, но все пак е доказано, че човек подсъзнателно избира информацията, която да споделя с партньора си. Това споделяне е основата на създаването на дълбока, емоционална връзка, което е по-добрият вариант от такава построена върху плаващи пясъци.

Теми, които да избягвате в първата година от връзката (Част 2)

Да се пренесете да живеете заедно

Да заживеете заедно е сред нещата, които повечето двойки остават за по-късния етап от връзката, тъй като това променя напълно отношенията и начина ви на живот. Също както и годежа и сватбените планове, ако не прекарвате повечето време заедно с партньора си, обмислете тези глобални промени и как биха ви се отразили те, ако заживеете заедно. Разбира се, всичко много зависи от конкретния случай. Помислете дали можете да организирате домакинските си задължения, така, че всички да са доволни и дали можете да напаснете начина си на живот.

Теми, които да избягвате в първата година от връзката (Част 2)

Всяка тема, за която не сте готови емоционално да говорите

Не всеки е готов да споделя веднага, много хора не се чувстват комфортно да казват на другите лична информация за себе си, особено в ранния етап на връзката си. Нормално е всеки да задържа някакви емоции, докато не е сигурен до колко може да вярва и докато не изгради здрава връзка. Все пак, с напредване на времето, истински здравите връзки са тези, в които комуникацията е открита, с всички карти на масата. На всеки му е необходимо различно време, за да споделя, бъдете търпеливи, ако виждата, че партньора ви не е готов да ви разкаже всичко, което искате да знете.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay