Тест: Дневна или нощна птица сте?

И какво разкрива този факт за личността ви

Тест: Дневна или нощна птица сте?

Както знаете, всяко едно нещо, което правите, може да издаде любопитни подробности за вашия характер. Оказва се, че това по кое време на денонощието се чувствате най-активни и продуктивни, също говори за вашата личност.

В зависимост от това дали сте дневни, или нощни птици, личностните ви характеристики варират в големи граници.

Започваме с дамите, които са най-активни от сутрин до обяд. Те са много състрадателни и винаги са готови да се притекат на помощ на околните при нужда. Дипломатични личности са и разрешават конфликтите много тактично.

Техният проблем се корени в желанието всички да ги харесват и одобряват - трябва обаче да разберaт, че това е невъзможно.

Тест: Дневна или нощна птица сте?

Тези, които са най-жизнени следобед, не обичат внезапните промени. Не си падат по рисковете и непредвидените неща. Перфекционисти са и се опитват да бъдат съвършени във всяко едно отношение. Ако видят, че нещо не им се получава, те не се отказват, а напротив - продължават да работят дори по-упорито, за да постигнат целите си.

Тест: Дневна или нощна птица сте?

Дамите, които са най-активни привечер, не понасят самотата. Те винаги имат нужда от човек до себе си. Искат да се представят пред другите като силни личности, поради което често се стремят да демонстрират своята самоувереност. Не могат да понасят да бъдат критикувани от другите, независимо дали става въпрос за безпочвена, или за градивна критика.

Тест: Дневна или нощна птица сте?

Нощните птици обичат контролът да е в техни ръце. За разлика от следобедните дами, те обичат промените и са склонни да предприемат нови неща, защото мразят скуката. Изключително интуитивни са и трябва по-често да се доверяват на шестото си чувство.

За още интересни тестове, последвайте Jenite.bg във Facebook!

3 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay