Тест: Изберете път и вижте какво означава той

Пейзажът, който ви кара да се чувствате най-добре, разкрива съществени черти за характера ви

Тест: Изберете път и вижте какво означава той

Харесваме забавните психологически тестове с картинки. Убедили сме се, че и вие ги харесвате, затова имаме ново предложение за вас.

Погледнете шестте пътя, които са показани в изображението. Кой от тях ви допада най-много? Изберете, без да се замисляте за дълго и прочетете какво означава решението ви.

1. Това е пътят на освобождаването 

Ако изображението с морската шир ви е харесало най-много, това е сигурен знак, че сте от хората, които имат нужда от пространство, за да живеят щастливо. Мразите да се опитват да ви ограничават, най-високо цените свободата, в която можете да действате според собствените си виждания. Не желаете да следвате нечий друг път в живота, държите сами да си изградите такъв. И колкото повече възможности има в него, толкова по-добре! Може да се каже, че сте твърде независими, дори бунтари, но това не означава, че обичате да се карате с хората. Просто тихо и спокойно устоявате на натиска, ако се опитват да ви окажат такъв.

2. Това е пътят на щастливия самотник 
Наслаждавате се на времето, което имате възможност да прекравате сами със себе си. Нямате нужда непрекъснато да бъдете в чужда компания, за да се чувствате щастливи, дори напротив - предпочитате да вървите сами по пътя си, да наблюдавате и мислите на спокойствие. Това не означава, че няма да се зарадвате да видите близки хора в края на пътешествието си. Може да харесвате самотата, но когато имате желание за това, се разбирате с другите наистина добре. Умеете да проявявате завидно разбиране. И всички се възхищават на вашето вдъхновение и на оригиналните ви идеи.

3. Това е най-шареният път 
За разлика от хората, избрали път номер 2, вие обожавате да се чувствате като неделима част от заобикалящия ви свят. Отдадени сте на комуникацията с другите и очаквате от тях същата отдаденост. Идеалният живот за вас е изпълнен с цветове, вълнуващи преживявания и красота. Повече се интересувате от самото пътуване, отколкото от крайната цел. Любопитни сте, искате да знаете всичко. С лекота започвате разговори, в които задавате много въпроси. Околните ви харесват заради интелекта и факта, че умеете да ги забавлявате.

4. Това е най-вълнуващият път 
Предвидимият живот не е интересен за вас. Предпочитате да се изправяте пред неизвестното, за вас е най-важно да ви се случват разнообразни неща, дори и някои от тях да не са съвсем приятни. Винаги избирате да се насочите към непознатото, обожавате адреналина, който получавате от страха. Действате спонтанно и чак след това решавате как да се справите с последствията. Често ви казват, че сте непредпазливи. И това е вярно, но обикновено късметът е на ваша страна и всичко приключва благополучно. Ще изживеете времето си на този свят по възможно най-вълнуващия начин, без да се съобразявате с каквито и да било правила.

5. Това е най-лесният път 
Според вашите възгледи, животът е твърде сложен, за да го усложнявате допълнително. Винаги правите възможно най-безопасните избори. Търсите спокойствие, чувствате се добре, когато никой не ви безпокои. Искате да се наслаждавате на пътя си с ясната представа къде ще стигнете. Що се отнася до другите, успявате да им осигурите усещане за сигурност и подкрепа. Уважават ви заради реалистичния и практичен поглед към всичко, което за тях изглежда така драматично.

6. Това е пътят на тишината 
Цените възможността за усамотение във всеки аспект от живота си. Можете да прекарвате сами впечатляващо големи периоди от време, без да се чувствате самотни. Искате около вас да бъде тихо и спокойно, за да можете да попиете всичко, без да влагате излишни емоции в това. Търсите смисъла абсолютно навсякъде, изключително важно за вас е да го откривате, за да се чувствате щастливи. Не обичате тълпите, но това не означава, че не обичате хора. Просто предпочитате качеството пред количеството в отношенията си.

Ако искате да четете още интересни тестове и хороскопи при нас, можете да се присъедините към страницата на Jenite във Facebook

135 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 13.07.2014|21:14
харесва ми,номер 11това съм аз
9
Не е посочен 13.05.2014|18:27
Най - лесният път.
8
Не е посочен 13.05.2014|16:45
До сега не съм правила подобен тест, но беше много интересно, може би тези пейзажи по някакъв начин отразяват нагласите ни, предпочитанията и пр.
7
Не е посочен 13.05.2014|16:06
Интересен тест, определено съм съгласна с моя резултат.
6
Не е посочен 13.05.2014|13:48
Определено се оказа истина, аз избрах номер две.
5
Не е посочен 13.05.2014|13:43
номер 5 :)
4
Не е посочен 13.05.2014|11:50
да,това съм аз, от части, оценявам и обичам самотата си, но не обичам да съм самотна сред хора! )
3
Не е посочен 13.05.2014|11:45
Много точно определение за личността ми, избрах си морската шир и наистина това, което ценя най-много е свободата ми и не бих се разделила с нея за нищо на света, мразя да ми налагат ограничения, наистина не се карам с хората, но тихо и кротко браня свободата си.
2
Не е посочен 13.05.2014|11:45
странен тест, не знам дали ме описва добре, но в някои от 'частите'-да.
1
Не е посочен 13.05.2014|11:29
Избрах си номер 2 ;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay