Тест: Кой какъв сърдитко е според любимия си цвят

Разберете какво казва любимият ви цвят за вашия характер

Тест: Кой какъв сърдитко е според любимия си цвят

Цветовете, с които избираме да обграждаме себе си, говорят изключително много не само за нашия характер като цяло, но и за някой по-специфични негови черти.

Учените отдавна са доказали, че възприятията, които различните цветове предизвикват в човека, влияят на по-острите черти от характера. И по-точно - на неговата агресивност или спокойствие.

Този тест ще ви помогне да разберете дали се обиждате лесно за дребни неща и какво трябва да промените в държанието и приоритетите си, за да се поправите. Единственото, което трябва да направите, е да изберете фаворита си сред изброените по-долу..

1. Черно
2. Синьо
3. Кафяво
4. Зелено
5. Сиво
6. Оранжево
7. Розово
8. Лилаво
9. Червено
10. Тюркоазено
11. Бяло
12. Жълто

1. Черно
Този цвят бива избиран от хора, които са уверени в себе си. Той е знакът на онези от вас, които се стремят към успехи и в повечето случаи ги постигат. Но също така това е и цветът на безскрупулните кариеристи. В състояние сте да избухнете дори и от най-малкото нещо и да изгубите самообладание, защото нещата не се нареждат по начина, по който вие искате. Подобен остър характер често може да отблъсне хората, които обичате. За това трябва да бъдете внимателни.

2. Синьо
Този цвят допада на земните и конвенционални хора. Това е цветът на спокойствието и щом сте го избрали, то това означава, че душата ви търси мир и покой. Вие сте уравновесена личност, която гледа на нещата напълно реалистично и лесно отсява кое си струва и кое - не. Не се сърдите лесно, защото знаете, че всичко е преходно и везните на живота всеки момент могат да се наклонят в друга посока.

3. Кафяво
Кафявото е символ на сигурността. Вие обичате да знаете какво точно се случва с живота ви и предпочитате всяко едно нещо да е планирано, пред това да цари абсолютен хаос. Извън релси е възможно да ви изкарат единствено хора, които с действията си вредят на установения ви стриктен ред.

4. Зелено
Зеленото най-често е избирано от хора, които обичат да привличат вниманието на другите към себе си със своята вродена оригиналност и различност. Щом избирате този цвят, вие сте артистична личност, която е лесно да бъде харесана от всички. Няма почти нищо, което да може да ви разсърди сериозно. Обикновено обидата ви преминава много бързо и скоро след това светът отново е розов. Просто не обичате да се товарите с излишни проблеми. Запазете това качество.

5. Сиво
Сивото е безопасен и неутрален цвят. Най-често го избират хора, които са нерешителни и все още не са намерили своето истинско призвание. Ако сте избрали сивото, вие сте една от онези личности, които винаги се стремят да избегнат конфликти и пререкания. Сами смятате, че не се обиждате лесно, но истината е друга - лесно се оскърбявате, дори и когато някой ви казва истината. Ако искате да промените това, трябва първо да затвърдите себе си.

6. Оранжево
Вие сте дружелюбен и импулсивен човек. Много малко неща могат да ви засегнат, защото не се тревожите за дребни неща, а приемате живота си такъв, какъвто е. Това е много хубаво, но трябва да знаете кога е дошло времето да спрете да се носите по течението и да вземете живота си в ръце.

7. Розово
Розовият цвят се избира от грижовните и страстни хора. Вие сте странна комбинация между две силни черти на собствения си характер - нежни, но и доминантни. В състояние сте да се разсърдите винаги, когато видите, че нещата не се подреждат по начина, по който вие искате. Не вземате под особено внимание желанията на другите. Това обаче може да дразни партньора ви. Затова бъдете внимателни!

8. Лилаво
Вие носите дружелюбен, но неспокоен характер. Предпочитате интелектуалното развитие пред блестящата кариера или признанието на останалите. Не се сърдите за дребни неща, но истински се обиждате, когато някой възрази срещу вашите виждания и идеали. Не ви харесва някой да ви противоречи и в такива моменти можете да бъдете истински гневни.

9. Червено
Червеното е власт и сила. Именно такива са и хората, които избират този цвят. Вие сте силни и борбени. В живота сте си поставили мисията да побеждавате и искрено се наслаждавате на конкуренцията. Стремите се да привличате вниманието на околните върху себе си и истински се ядосвате, когато не се получава. Сърдите се, когато някой не ви отделя време или смята някое друго занимание за по-важно от това да прекара времето си с вас. Това ваше поведение може и да ви помогне до известна степен в кариерата, но ще отблъсне хората, които обичате.

10. Тюркоазено
Вие сте безкрайно енергични и позитивни, но и трудолюбиви. Нищо не е в състояние да развали настроението ви или да ви разсърди истински. Наслаждавате се и на добрите, и на лошите неща, които животът ви поднася. Способни сте да се напасвате към всеки характер и всяка ситуация. Веселият ви нрав кара хората да ви харесват и помагат, когато имате нужда.

11. Бяло
Бялото се избира от хората, които имат нужда да изразяват себе си. Вие обичате да експериментирате с всичко и това ви прави добри в раждането на нови идеи. Често обаче на тези идеи може да им липсва практичност, която да забелязват всички други, но не и вие самите. Дразните се, когато някой прави забележки върху вашите хрумвания. Трябва да се научите да приемате различни гледни точки. Те само могат да ви помогнат.

12. Жълто
Вие сте абсолютен оптимист. За вас всеки ден е слънчев и весел. Няма нещо, което да може да ви разсърди истински, защото не приемате живота прекалено на сериозно. Освен това сте твърдо убедени, че няма нищо, което да не може да бъде поправено или преживяно. Често тази ваша жизнерадост обаче е маска, която прикрива страха ви, че не може да контролирате нито времето, нито живота.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay