Хороскоп за домашни любимци

Животните също си имат характери, съответстващи на тяхната зодия

Хороскоп за домашни любимци

Това, че някой е роден с четири или осем крака (или без крака), не означава, че не се е появил на същия свят като нас. Следователно, астрологическите изчисления за зодиакалните знаци на животните са също толкова верни, колкото и хороскопите, предназначени за хора.

Предлагаме ви да проверите дали характерът на вашия домашен любимец съвпада със зодията му, а също и дали самите вие сте с подходящ знак, за да му бъдете стопанин и вечен другар. Няма значение за какво животно става въпрос. Куче, котка, рибка, костенурка, игуана, змия или папагалче - всички те си имат нрав и могат да проявяват определени черти.

Достатъчно е само да знаете приблизителната дата на раждане на любимеца си и в рамките на кой зодиакален знак попада тя.

Хороскоп за домашни любимци
Овен 
Животните със зодия Овен са най-енергични. Постоянно са в движение, правят каквото си искат и често резултатът от това е голяма бъркотия. Те обаче са толкова привързани и такива добри приятели, че можете да им простите липсата на добри маниери. Най-щастливи са, когато благоволите да се занимавате с тях и им показвате нови игри. А най-нещастни ще бъдат, ако не им осигурите достатъчно място, из което да се разхождат и да правят бели. Нямат проблеми с воденето на гости у дома - за тях това е нова компания, пред която да си покажат маймунджилъците.

Най-подходящи стопани: Близнаци, Водолей, Лъв, Стрелец

Хороскоп за домашни любимци

Телец 
Тези домашни любимци са летаргични, дори мързеливи. Любимото им занимание е да спят, така че трябва да им осигурите удобно местенце за целта. Не се нуждаят от много пространство. Когато са будни, обичат най-много да ядат. Глезете ги с разнообразна, качествена и любима храна, но внимавайте да не напълнеят прекалено. За разлика от много други животни, телците обожават и физическия контакт със собственика - отделяйте време да ги галите и сресвате внимателно.

Най-подходящи стопани: Риби, Рак, Дева, Козирог

Хороскоп за домашни любимци
Близнаци 
Това животинче е креативно като за двама. Никога няма да спре да ви изненадва. Целта е обаче и вие да не спирате да го изненадвате, тъй като има нужда от разнообразие и рутината не му харесва. Близнаците сред домашните любимци са изключително любопитни и любознателни. Учете ги на нови трикове, давайте им различни играчки. Със забавен начин на живот, те ще изглеждат млади дори, когато остареят. Не се стряскайте, ако поглъщат цялата си храна наведнъж - за тях е характерно да правят всичко бързо.

Най-подходящи стопани: Овен, Лъв, Везни, Водолей

Хороскоп за домашни любимци
Рак 
Този любимец се привързва към семейството и дома най-силно. Ако не сте сигурни, че ще можете да го задържите завинаги, по-добре изобщо не го взимайте. Няма опасност да избяга, тъй като най-много от всичко обича да си бъде вкъщи и да се занимава с някой член от семейството. Чудесна компания е за децата. Животните със зодия Рак винаги усещат, ако някой е тъжен и правят каквото могат, за да го успокоят. Самите те се натъжават най-много, когато усетят, че ще заминавате на почивка и ще ги оставите сами.

Подходящи стопани: Телец, Дева, Скорпион, Риби 

Хороскоп за домашни любимци
Лъв 
Както можете да се досетите, те искат да бъдат господарите на дома. Всеки трябва да им обръща внимание и осигуряването на любимото им хапване е само началото. Животното със зодия Лъв очаква да го глезите по всички възможни начини. Не понася да го игнорирате. Умее да се харесва на всеки - на всички членове от семейството, на гостите, на съседите и останалите животни в квартала, ако го пускате да излиза. Задължително е да му осигурявате и достатъчно физически упражнения. В замяна, любимецът ще ви обожава и защитава при нужда.

Най-подходящи стопани: Близнаци, Везни, Овен и Стрелец

Хороскоп за домашни любимци
Дева 
Девичките могат да бъдат много капризни. Освен това, те са "хипохондриците", така да се каже, сред домашните любимци. Няма да е рядкост да ви се оплакват по своя си начин, че не се чувстват добре. Изключително важно е да им давате съвсем обикновена храна, с която са свикнали, по едно и също време всеки ден. Не си позволявайте волности и с часа на разходката, ако има такава. Много държи и на чистотата. Хубавото е, че проблемите свършват дотук. Ако успеете да осигурите на животното Дева еднотипен дневен режим, то няма да изисква друго. Не е нужно да го разнообразявате с нови играчки и непрекъснато да се занимавате с него.

Най-подходящи стопани: Рак, Скорпион, Телец, Козирог 

Хороскоп за домашни любимци
Везни 
Това е животно, което е създадено да живее в един щастлив свят. Ако живее в семейство, в което постоянно се усеща напрежение, любимецът ще улавя лошите вибрации и няма да се чувства добре. Не е подходящо да се отглежда и в домакинство, в което често ще остава сам. Добра идея е да вземете още едно животно, с което да си правят компания - везната се разбира добре с всички, така че от нейна страна няма да има проблем. Тя иска постоянно да е в движение, така че я взимайте със себе си винаги, когато е възможно - независимо дали става въпрос за ходене до магазина или дълго пътуване.

Най-подходящи стопани: Лъв, Стрелец, Близнаци, Водолей 

Хороскоп за домашни любимци
Скорпион 
Тези домашни любимци не са никак претенциозни, но пък са по-независими от останалите. Понякога искат просто да бъдат оставени на спокойствие, за да си се занимават с каквото им е интересно. Това в никакъв случай не означава, че не ви обичат. Напротив, ако усетят, че не се чувствате добре, ще направят всичко по силите си да ви помогнат. Способни са обаче и много да ви тревожат - имат склонността да бягат от къщи и да отсъстват дълго. 

Най-подходящи стопани: Дева, Козирог, Рак, Риби 

Хороскоп за домашни любимци

Стрелец 
Тези животни са страхотни приятели на хората. Има едно условие обаче - ако не можете да им осигурите двор, или поне достатъчно голямо пространство на закрито, само ще ги мъчите. За тях най-ценна е свободата и свежият въздух. Те са от типа домашни любимци, които ще се чувстват най-добре, ако тръгнете да обикаляте света заедно. Много подходящи са за компания на деца.

Най-подходящи стопани: Везни, Водолей, Овен, Лъв

Хороскоп за домашни любимци
Козирог 
Животните със зодия Козирог живеят най-дълго. За разлика от повечето останали любимци, те не поемат никакви рискове. Предпочитат да гледат как другите си играят, без да участват. Това обаче не ги прави мързеливи - просто харесват друг тип движение. Тези любимци са най-щастливи, ако им поставяте задачи и ги обучавате на разни неща. Обичат и да се чувстват чисти. Като изключим тези неща, не държат да им се обръща постоянно внимание. Няма да ви се сърдят, когато заминавате и ги оставяте сами вкъщи.

Най-подходящи стопани: Скорпион, Риби, Телец, Дева

Хороскоп за домашни любимци
Водолей 
Те са бунтари и чудаци. Щом вземете животното Водолей у дома, първоначално ще изглежда объркано и срамежливо, но скоро ще се сближи със семейството. Това обаче няма да му попречи да продължи да се държи странно. Цял живот ще бъде склонно да ви изненадва с неочакваните си действия. То също ще има нужда от пространство. Не си мислете обаче, че няма да ви обича повече от всичко на света. Просто ще иска само да определя правилата във вашите отношения.

Най-подходящи стопани: Стрелец, Овен, Близнаци, Везни

Хороскоп за домашни любимци

Риби 
Това животинче живее в свой собствен свят. По тази причина ще изглежда мързеливо и не особено заинтригувано от човешката компания. Не се заблуждавайте обаче - то усеща и харесва присъствието ви, няма да се чувства добре, ако постоянно го оставяте само. То е и най-интуитивно относно чувствата на стопанина си. Ако усети, че имате нужда от утеха, в миг ще изостави въображаемия си свят и ще дойде при вас, за да ви помогне.

Най-подходящи стопани: Козирог, Телец, Рак и Скорпион

Ако харесвате разнообразните хороскопи в Jenite.bg, можете да се присъедините към нашата страница във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 07.04.2014|17:04
В какви подробности само. Според мен има много общо и с хората, представители на тази зодия. ;)
4
Не е посочен 07.04.2014|16:03
Това ми се струва малко извратено.
3
Не е посочен 07.04.2014|13:54
Интересен хороскоп.
2
Не е посочен 07.04.2014|10:25
Интересен е хороскопа за домашни любимци!
1
Не е посочен 05.04.2014|14:48
картинките са направо уникални О.О
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay