Хъсът на лятото

Нашата читателка Александра Милева вдъхнови всички ни за едно по-хармонично съществуване

Хъсът на лятото

Вдъхновена може би от темата на месеца "Спорт”, нашата читателка Александра Милева реши да сподели с Jenite своята гледна точка относно лятото, тялото и здравето на дамите. Ние пък решихме да публикуваме нейния призив, чиято единствена цел е да накара всички нас да се чувстваме добре. Да постигнем хармония между духа и тялото си!

Съсредоточено четох всяка една статия относно лятото, тялото и здравето ни. Четох и си представях как от утре и аз взимам "в ръце” тялото си. Но нещата, разбира се, са свързани. За да постигнеш добра физическа форма, психически трябва да си подготвен за това. Нагласата е най-важна. А ако тя е положителна – резултат има!

Тук идва и вечното "но”. Не се ли преуморихме след тази тежка зима, дами? Не сме ли слабо активни точно преди най-активния сезон? Чувствате ли се и вие толкова уморени, че дори планове не правите за полагащите се почивни дни, седмици, месеци? А ви се иска някак, нали?

Заливат ни със статии и предавания как да изглеждаме добре за плажа, как да влезем в норма. Но първо трябва да се погрижим за повдигането на духа си, а след това той да ни заведе право към действия за тялото. Разбирам, че спортът е почти задължителен за лятото, но той едва ли ще бъде резултатен, ако вътрешно не сме готови да направим тази стъпка.

Знаем за фразите "От утре съм на диета, от утре започвам спорта!”. Ала, мили ми дами, еволюцията на тялото трудно ще бъде възможна, без еволюция в душата ви!

Затова аз ви пожелавам да откриете своето вдъхновение за настъпваща еволюция във вас, към по-добро. Към по-пълноценно и качествено живеене. Желая ви хъс!

Лятото е наше! Откривайте и сътворявайте! Вие сте специални, направете нещо специално за себе си!

Благодарим на Александра за вдъхновяващата история! Ако и вие се чувствате част от Jenite и желаете да споделите своето мнение по тема, която ви вълнува, не се колебайте да ни пишете.

Ще бъдат публикувани само материали, одобрени от редакцията и обработени от коректор при нужда.

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.06.2012|12:40
Волята е на първо място и желанието след това!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay